Kuva: Senja Rapila

Suvi Teräsniska raivostui ihmisten roskaamisesta - "Oliko tämä vatipää tosissaan?"

18.04.2019 18:00 - Lauri Kujanpää

Julkaisu on saanut hurjasti kommentteja.

Suvi Teräsniska julkaisi Facebook-sivullaan päivityksen, jossa kertoo raivostuneensa ihmisten roskaamisesta. Teräsniska kirjoittaa, että huomasi, kuinka erään auton ikkunasta oli lentänyt jotain tielle.

"Ajelin tänään kohti pohjoista. Edessäni ajoi pitkään auto, jonka merkki saatikka malli ei jäänyt mieleen, mutta se pysähtyi risteyksen kohdalle minun edessäni ja satuin vilkaisemaan taustapeiliin samalla, kun ohitin auton. Silloin näin, että auton ikkunasta heitettiin jotain ulos. Ajoin kilometritolkulla eteenpäin, kunnes kiehuin niin paljon, että löin jarrut pohjaan ja käännyin ympäri. Oli pakko tarkistaa, että oliko tämä vatipää tosissaan roskittamassa kaunista Lapin luontoa", artisti kirjoittaa.

Teräsniska oli poiminut roskan ja vienyt sen kierrätykseen.

"En tiedä oliko paikallisia, junantuomia, ulkomailta vai Marsista? Eikö laihdutusvalmiste ollutkaan tepsinyt? Oli miten oli, mutta on ihan p*rkeleen typerää toimintaa. Keräsin talteen ja kävin heittämässä kartonginkeräykseen. Minulle ainakin lapsena opetettiin, että roskat kuuluvat roskiin. Mummun kanssa keväisin käveltiin pitkin Valtatie 21:stä ja kerättiin jätteet mustaan jätesäkkiin, jonka tielaitos keräsi pois. Pidettäisiinkö kuitenkin luonto puhtaana? Meillä on kuitenkin vain tämä yksi planeetta. Paljoa se ei vaadi, kun keskittyttäisiin ensimmäisenä siihen, ettei itse roskita."

Julkaisu on saanut hurjasti kommentteja faneilta, ja he ovat samaa mieltä Teräsniskan kanssa siinä, että roskaaminen on typerää.

"Niin samaa mieltä kanssasi. Roskaaminen on typerää!"

"Itsekin olen roskaamista vastaan. Hieno teksti, Suvi!"

"En itsekään ymmärrä, miksi kaunista luontoa pitää roskata."

Näet julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Suvi Teräsniska julkaisi kuvan kodistaan - kurkista iskelmätähden olohuoneeseen

Lue myös: Suvi Teräsniska julkaisi herkän perhekuvan: "Elämäni suurimmat saavutukset"

Lue myös: Suvi Teräsniska avautuu kovista raskausoireistaan: "Tuntuu, että vauva pukkaa vatsasta ulos vaikka yläkautta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat