Kuva: AOP

Vanha kuva julki yllättäen - tältä näyttää hampaaton ja kaljuuntuva David Beckham

22.04.2019 19:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Jalkapalloilija tunnetaan upeasta vartalostaan ja komeista kasvoistaan, mutta aina hänestä ei uskottu tulevan seksisymbolin näköistä.

David Beckham, 43, on eittämättä yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloilijoista. Toisin kuin moni kollegansa, mies tiedetään myös monista jalkapallon ulkopuolisista asioista. Beckham on paitsi suunnitellut myös toiminut mallina alusvaatteille. Lisäksi hän on naimisissa entisen Spice Girls -tähden, vaatesuunnittelija Victoria Beckhamin, 45, kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta ja perheen elämää seurataan aktiivisesti median ja fanien toimesta. 

Victoria ja David olivat median rakastama superpari jo nuorina. (kuva: AOP)

David ja Victoria tapasivat nuorina ja tuolloin poikamaisen Davidin tulevasta ulkomuodosta olis spekulointia mediassa. Nyt yksi vanhoista, tietokoneella tehdyistä kuvamuokkauksista on jällen alkanut levitä mediassa brittimiehen löydettyä kuvan vanhasta lehdestä järjestäessään pihakirpputoria.

FourFourTwo-jalkapallolehdessä julkaistussa kuvassa Beckhamin on veikattu näyttävän vuonna 2020 osittain kaljuuntuneelta ja osittain hampaattomalta. Kuva on herättänyt runsaasti hilpeyttä, koska mies on todellakin säilynyt paljon paremmin kuin kuvan julkaisuvuonna, 1998, ennustettiin. 

Beckhameilla on millä mällätä. Pariskunnan omaisuuden arvoksi on arvioitu piirun verran vajaa 900 miljoonaa euroa. On varmasti osittain varakkuuden ansiota, että Beckhamin ei ole tarvinnut pelätä esimerkiksi hampaattomuutta; mikäli jokin osa miehen purukalustosta putoaisikin, voisi hän hoitaa hymynsä hetkessä takaisin kuntoon välittämättä rahanmenosta.

Tuore kuva Beckhamista on napattu 4.4. Lontoossa Netflix-sarjan ensi-illassa. (kuva: AOP)

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Victoria Beckham täytti 45 vuotta - katso, kuinka räväkästä kokeilijasta tuli tyylikuningatar

Kilpailut

Uusimmat