Kuva: Handout

Tänään tv-ensi-illassa: Tuukka Temosen ohjaama elokuva tunnetusta liikemiehestä

03.05.2019 07:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Valmentaja julkaistiin vuonna 2018.

Apulannan basistina julkisuuteen noussut ohjaaja Tuukka Temonen ohjasi vuonna 2018 elokuvan liikemies-mediapersoona Juha Sarasvuosta, Valmentaja.

Tänään tv:ssä nähdään leffan tv-ensi-ilta. Valmentajassa käydään läpi Sarasvuon nousu, uho ja tuho. Leffa sai vaihtelevan vastaanoton, sillä jotkut kriitikoista kehuivat leffaa ja toiset taas suorastaan lyttäsivät sen.

Elokuva ei löytänyt toivotulla tavalla katsojiaan, vaan Temonen totesi virallisten katsojalukujen olleen alussa vain 7317, joista suuri osa koostui ennakkonäytöksistä. Voice.fi:n haastattelussa Temonen nosti yhdeksi selitykseksi odotettua huonommille katsojaluvuille markkinoinnin – tai sen puutteen.

- Se ei tavoittanut hirveästi ihmisiä. Se on tavoittanut viestintäalan ihmiset ja Helsingissä he, jotka näitä seuraavat, mutta ei se hirveästi ole eteenpäin levinnyt. Markkinointi on ollut aika pientä. Luulen, että se on isoin syy, Temonen sanoi.

Valmentajan pääosissa nähdään Mikko Nousiainen, Jukka Rasila, Jaana Saarinen, Iiro Panula, Riku Nieminen sekä Tatu Sinisalo.

Trailein näet alta.

Valmentaja

Nelonen

Kello 21.00

Jos video ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Jari Sarasvuosta kertovasta Valmentaja-elokuvasta ensimmäinen traileri - katso

Lue myös: Tuukka Temonen Valmentaja-elokuvan odotettua pienemmistä katsojaluvuista: "Tässä isoin syy"

Kilpailut

Uusimmat