Kuva: AOP

Julkkikset, jotka ovat puhuneet avoimesti masennuksestaan: "Se syö hitaasti pois itsetuntosi"

06.05.2019 19:45 - Katariina Auvinen

Monet julkkikset ovat kärsineet mielenterveysongelmista.

Monet julkkikset ovat kertoneet kärsineensä mielenterveysongelmista. Suurin osa heistä on halunnut puhua kamppailustaan avoimesti, jotta he lievittäisivät mielenterveysongelmiin helposti liitettyä leimaa. Heistä iso osa on kärsinyt muun muassa masennuksesta ja ahdistuneisuudesta. 

Julkkikset kertoivat Women´s Health -julkaisulle omasta kamppailustaan masennusta vastaan. 

Kristen Bell 

Näyttelijä Kristen Bell on kertonut kamppailleensa vuosia masennuksen ja ahdistuksen kanssa. 

- Minulle masennus ei tarkoita surua tai sitä, että tarvitsisin halauksen. Se tarkoittaa minulle todella kouriintuntuvaa yksinäisyyttä ja eristäytyneisyyttä, hän kertoo. 

Naisesta tuntui, että hän on todella arvoton. Nyt etsittyään apua, hän on oppinut näkemään asiat aivan eri tavalla. 

Kristen Bell (kuva: AOP)

Ellen DeGeneres 

Juontaja Ellen DeGeneres jaksaa hauskuuttaa omassa talk show -ohjelmassa. Nainen on kuitenkin kertonut, että kerrottuaan julkisesti 1990-luvun alussa olevansa lesbo, aiheutti hänelle valtavaa ahdistuneisuutta ja masennusta. Masennus puhkesi sen jälkeen, kun hänen seksuaalisuuttaan arvosteltiin. Nainen kuitenkin sai apua masennukseensa. 

- Masennus tuntuu siltä, että olet täysin arvoton. Se syö hitaasti pois itseluottamuksesi, DeGeneres paljasti. 

Ellen DeGeneres (kuva: AOP)

Cara Delevingne 

Huippumalli Cara Delevigne, 26, sairastui masennukseen teini-ikäisenä. Kun nainen teki läpimurron mallimaailmassa, hänen masennuksensa ei väistynyt. 

- Minun tunteitani epäiltiin ja ihmiset kertoivat, etten voi tuntea itseäni masentuneeksi, koska olen todella onnekas. Sanoin, että todellakin voin, minussa on jotain pimeää, jota en voi ravistella pois, Delevingne kertoo. 

Cara Delevingne (kuva: AOP)

Angelina Jolie 

Näyttelijä Angelina Jolie paljasti olleensa masentunut nuoruusvuosinaan. 

- Kasvoin paikassa, jossa jos sinulla oli rahaa, ulkonäköä ja sinulla oli mahdollisuus työskennellä näyttelijänä, sinulla oli kaikki. Kun minulla oli kaikki, ymmärsin sen jälkeen, että olen todella yksinäinen ja tyhjä kuori, hän kertoo. 

Nainen kertoi, että hän kärsi masennuksesta vuosikausia. Sen sijaan humanitaarinen työ oli se, joka auttoi naisen takaisin jaloilleen.

Angelina Jolie (kuva: AOP)

Selena Gomez 

Näyttelijä Selena Gomez, 26, kertoi viime vuonna, että hän on kärsinyt viisi vuotta masennuksesta. Naisen mukaan vuodet ovat kuluneet tietynlaisessa sumussa.

- Olin täysin autopilotilla viimeiset viisi vuotta. Yritin selviytyä kaikesta ja saada selkoa myös omista tunteistani, Gomez kertoo. 

Nainen on avautunut terapiasta, joka on auttanut häntä paljon.

Selena Gomez (kuva: AOP)

Beyoncé 

Laulaja Beyoncé kertoi, että hän vajosi masennukseen vuonna 2006, kun Destiny´s Child -yhtye hajosi. Laulaja kertoi tuolloin olleensa todella synkässä paikassa. 

- En syönyt ja pysyttelin vain omassa huoneessani. Olin todella pahassa ja yksinäisessä paikassa, jossa en tiennyt, kuka oikeasti olin, hän kertoo. 

Beyoncé (kuva: AOP)

Lue myös: Muusikoiden itsemurhat puhututtivat Judas Priest -laulajaa - "Yhtäkkiä he ovatkin poissa"

Lue myös: Onko koirasi masentunut? 5 hälyttävää oiretta

Lue myös: Justin Bieberin ahdinko syvenee - etsii nyt pikaisesti apua masennukseen

Lähde: Women´s Health 

Kilpailut

Uusimmat