Kuva: AOP

Nalle Puh -ääni oikeudessa - ex-vaimo syyttää raiskaamisesta sekä eläinrääkkäyksestä

07.05.2019 12:15 - Lauri Kujanpää

Jim Cummings on ääninäytellyt yli 250 animaatiohahmoa.

Useista Disney-äänirooleista mainetta saanut Jim Cummings, 66, on haastettu oikeuteen ex-vaimo Stephanie Cummingsin kautta. Kaksikko meni naimisiin vuonna 2001 ja erosi vuonna 2011.

Vaimo syyttää Cummingsia muun muassa raiskaamisesta, seksuaalisesta ahdistelusta sekä eläinrääkkäyksestä. Oikeusdokumenttien mukaan Cummings on myös käynyt vaimoonsa käsiksi sekä uhkaillut.

- Hän tuli takaani ja tarttui käteeni, käänsi minut ympäri ja väkisin piti kättään selässäni ja suuteli niskaani. Oloni oli nöyryytetty, Stephanie Cummings kuvailee erästä tapahtumaa. Vaimon mukaan Cummings olisi myös tunkenut penistä väkisin tämän käteen ja käyttänyt sitä seksivälineenä.

Stephanie Cummings myös väittää, että mies on käyttänyt huumeita sekä sulkenut näiden vastaostaman pennun kuumaan ämpäriin, jossa koira oli melkein kuollut. Lisäksi Cummings on syytösten mukaan uhannut tappaa vaimonsa.

Disney-tähti on kiistänyt syytteet ja antanut omat vastineensa oikeuskäsittelyyn. Jim Cummings kertoo muun muassa, että Stephanie-vaimo on uhannut pilata tämän uran

Oikeustaistelun takia Jim Cummings ei voinut osallistua Risto Reipas ja Nalle Puh -leffan ensi-iltaan.

Cummings on ääninäytellyt yli 250 animaatiohahmoa, kuten Nalle Puhia, Tiikeriä ja Mikki Hiirestä tuttua pahista Musta Pekkaa.

Lue myös: Johnny Depp aikoo taistella oikeudessa loppuun asti - "Heard on aiheuttanut liikaa harmia"

Lue myös: Jessica, 30, väittää kampaamon tuhonneen hänen hiuksensa - vaatii korvauksia terapiakäynneistä

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat