Kuva: AOP

Kylie Jenner olisi halunnut nimetä tyttärensä puuvartisen kasvin mukaan - ystävätär muutti mielen

14.05.2019 20:30 - Katariina Auvinen

Jenner olisi halunnut nimetä Stormin Willowksi, joka tarkoittaa pajua.

Kylie Jenner, 21, vietti vastikään perheensä kanssa tyttärensä yksivuotissyntymäpäiviä. Nainen kertoi pian lapsen syntymän jälkeen, että tyttären nimi on Stormi. Fanit olivat olleet varmoja siitä, että hän tulisi kutsumaan tulokasta joko Butterflyksi tai Posieksi

Sen sijaan Jenner on avannut nimen syntyperää Marie Claire -julkaisulle. Hän haki inspiraatiota luonnosta nimen etsimiseen. Erityisesti nainen tykästyi säähän liittyviin nimiin ja päätyi Stormiin. Hän kuitenkin halusi pitkään, että nimi olisi kirjoitettu Stormie, mutta päätyi muuttamaan kirjoitusasun aivan viime hetkillä. 

(kuva: AOP)

Nainen myös kertoi, että Willow olisi ollut vahva nimiehdokas. Se tarkoittaa suomennettua pajua. Hänen ystävänsä nimi on kuitenkin Willow, joten hän ei halunnut sen takia omalle tyttärelleen samaa nimeä vaan halusi sen olevan uniikki. 

Jenner on ollut yhdessä tyttärensä isän Travis Scottin kanssa pari vuotta. Monet fanit ovat arvelleet, että pari ilmoittaa kohta saavansa toisen lapsen. Jenner on itse vihjaillutkin asiasta, josta pääset lukemaan lisää täältä.

Lue myös: Kylie Jenner vihjaili uudesta vauvasta tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan - katso

Lähde: Marie Claire 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat