Kuva: AOP

Khloé Kardashianin entisen aviomiehen paljastus hämmentää - uskomaton määrä seksikumppaneita

17.05.2019 17:15 - Katariina Auvinen

Nainen ehti olla seitsemän vuotta naimisissa koripalloilija Lamar Odomin kanssa.

Khloé Kardashianilla, 34, ei ole valitettavasti ollut onnea rakkauselämässään. Hän meni naimisiin entisen koripalloilija Lamar Odomin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen vuonna 2009. Myrskyisä liitto päättyi virallisesti vuonna 2015. 

Sitä ennen Khloé oli saanut Odomin kiinni pettämisestä. Naisen edellinen liitto Tristan Thompsonin kanssa päättyi myös, kun mies petti häntä kahdesti. Parilla on yksi yhteinen lapsi. 

Pari meni naimisiin vain kuukauden seurustelun jälkeen. (kuva: AOP)

Kardashian esitteli sormuksiaan vuonna 2009. (kuva: AOP)

Nyt Odom on tehnyt erikoisen paljastuksen ja kertonut harrastaneensa seksiä yli 2000 naisen kanssa. Mies on sanonut olevansa seksiaddiksi, jonka takia hän ei voinut pysytellä erossa naisista Kardashianin suhteen aikana. Mies jäi kiinni myös kokaiinista, jota hän käytti aktiivisesti parin seitsemän vuoden liiton aikana. 

Mies on myös kertonut, että hän maksoi usein seksiseurasta. 

- Olen ollut koukussa seksiin niin kauan kuin muistan. Olen katsonut melkein jokaisen aikusiviihdepätkän, joka netistä löytyy. Siitä tiedät, että sinulla on mennyt hieman yli, hän kertoi Daily mail -julkaisun mukaan. 

Kardashian ja Odom ovat edelleen tekemisissä toistensa kanssa, mutta naisen puolelta tunteet ovat vain pelkkää ystävyyttä. Odom on sen sijaan sanonut, että hän voisi hyvin ottaa Kardashianin takaisin ja on oppinut virheistään. 

Lue myös: Raskaana olevan Khloé Kardashianin eksä tarjoutui ottamaan naisen takaisin - huolissaan pettämisestä

Lue myös: Khloé Kardashianin ex-mies sekoili humalassa - valahti tajuttomana yökerhon lattialle

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat