Kuva: Mikko Räsänen

Vanhoja suosikkikappaleita ei kuultu Ismo Alangon keikalla pitkään aikaan - nyt hän kertoo miksi

17.05.2019 17:45 - Katariina Auvinen

Ismo Alanko on Satu Kotosen Sunnuntaivieraana.

Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana on tällä viikolla rocklegenda Ismo Alanko. Mies julkaisee tänään 17. toukokuuta uuden albumin. Alanko on tehnyt pitkän uran ja useat hänen biiseistään ovat suurelle osalla suomalaisista tuttuja. 

Mies kertoo, että nykyisin hänestä ei tunnut epämukavalta soittaa vanhoja suosikkikappaleitaan keikoilla. Näin ei kuitenkaan aina ole ollut. 

- Olen ollut mustasukkaisempi ja pelokkaampi siitä, että vanhojen suosikkibiisien soittaminen vie terää pois uudemmalta tuotannoltani, hän kertoo. 

Alanko sanoo, että hän halusi varjella sitä, että hän todellakin menee eteenpäin, eikä jumiudu pelkästään vanhoihin kappaleisiin. 

- Nyt minun ei tarvitse pelätä, että ne tappaisivat luovuuden. Esitän niitä biisejä tässä ajassa, jotka tuntuvat sopivalta, hän miettii. 

Kotonen tiedustelee Alangolta, onko tätä kenties pyydetty esimerkiksi räppikappaleisiin mukaan laulamaan. 

- On minua pyydetty räppikappaleisiin mukaan, mutta ne eivät ole tuntuneet omilta. Lähtisin todella mielelläni näihin juttuihin mukaan, mutta vain jos kappale tuntuu omalta. En voi laulaa mitään sellaista, mikä ei istu omaan suuhuni, hän perustelee. 

Mies puhuu Kotosen kanssa myös siitä, miten nuoremmat artistit suhtautuvat rocklegendaan. Onko suhtautuminen erilaista vai kohtelevatko nuoret Alankoa kuin kaikkia muitakin?

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lue myös: "Buukkaan kapakassa käynnit ":Maria Sid kertoo elämäntyylistään

Lue myös: Isä suuttui verisesti, kun Tuure Kilpeläinen ei mennyt armeijaan: 'Hän piti mykkäkoulua kuukausia'

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Kilpailut

Uusimmat