Kuva: AOP

Laulaja Bebe Rexha avautui seksuaalisuudestaan: "En välitä, onko kumppanini mies vai nainen"

16.05.2019 22:15 - Katariina Auvinen

Nainen on kertonut myös seurustelun vaikeudesta julkisuuden valokeilassa.

Laulaja Bebe Rexha, 29, puhui Health-julkaisulle treenirutiineistaan, seurustelusta ja seksuaalisuudestaan. Nainen on noussut supersuosioon viimeisen vuoden aikana ja julkisuuden tuomat varjopuoletkin ovat tulleet tutuiksi. 

Nainen kertoo, että hän haluaisi mielellään seurustelusuhteen, muttei usko siihen löytyvän aikaa.

- Julkisuuden valokeilassa seurusteleminen luo omat haasteensa, mutta niin luo myös työmäärä. Minusta tuntuu, ettei minulla ole aikaa seurustella, koska teen niin paljon töitä, mutten ole valmis luopumaankaan työmäärästäni, hän kertoo. 

Rexha kertoo, että hän on myös suorapuheinen, joka saattaa pelottaa osaa miehistä. 

- Sanon mitä ajattelen, enkä kaunistele sitä. Minusta tuntuu, että jotkut miehistä haluaisivat naisen, joka on vaatimaton ja mukailevainen. Minä en ole sellainen, hän napauttaa. 

Laulajan mukaan se, miksei hän halua määritellä omaa seksuaalista suuntautumistaan, johtuu siitä, että nainen haluaa pitää jotkut asiat yksityisenä. 

- En halua määrittää sitä. Koen, että olen kuin neste, joka löytää kyllä olomuodon jossain vaiheessa, kun se oikea tulee kohdalle. Haluan vain löytää jonkun, joka rakastaa minua ja minä häntä. En välitä onko hän poika vai tyttö, nainen lisää. 

Lue myös: Ihmiset olettavat laulajatähden käyneen kauneusleikkauksissa - syynä tuoreimmat lehtikuvat

Lue myös: Laulajakaunotar avautui mielenterveysongelmistaan: "Toivon, että hyväksytte minut tällaisena"

Lähde: Health 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat