Kuva: AOP

Ariel Winter on onnellinen muodonmuutoksestaan - "Hänellä on nyt hyvä olla"

24.05.2019 09:15 - Lauri Kujanpää

Winter on kertonut aikaisemmin, että masennuslääkkeet johtivat painonnousuun.

Suositusta Moderni perhe -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Ariel Winter, 21, on viime kuukausina joutunut selittelemään useampaan otteeseen karisseita kilojaan. Tähden ulkonäkö on herättänyt faneissa huolestuneisuutta ja Ariel on kertonut, että masennuslääkityksellä on ollut osuutta asiaan.

- Käytin vuosien ajan masennuslääkitystä, joka sai minut keräämään kiloja, joista en millään keinoilla päässyt  eroon. Se oli todella turhauttavaa, koska halusin timmiin kuntoon ja että ahkeran treenin vastineeksi saisin tuloksia, joita en koskaan saanut.

Tähti on kuitenkin vaihtanut lääkitystä toiseen ja hänen mukaansa kilot, joita hän ei aiemmin laihduttaessaan saanut karistettua, ovat nyt tippuneet.

- Lääkkeiden vaihdon syy ei kuitenkaan liittynyt laihtumiseen, löysin vain vihdoin hyvän lääkityksen, joka toimi minulle.

Hollywood Life -lehti raportoi, että Winter on tuntenut olonsa itsevarmaksi uudessa lookissaan. Kilojen pudottamisen lisäksi hän on värjännyt myös hiuksensa oranssiksi.

- Ariel on keskittynyt todella paljon hyvinvointiinsa viime vuosina. Hän on aina ollut todella itsevarma, mutta nyt vielä enemmän. Hän juo paljon vettä eikä käytä juurikaan alkoholia. Hän ei biletä ja nukkuu hyvin. Hänellä on nyt hyvä olla, Winteriä lähellä oleva lähde on paljastanut.

Alta näet muutoskuvat.

(kuva: AOP)

(kuva: Getty)

Lue myös: Moderni perhe -tähti Ariel Winter entistä hoikemmassa kunnossa - paljasti vihdoin syyn

Lue myös: Paparazzit kuvasivat Ariel Winterin meikittä - kulki ilman rintaliivejä kireissä treenihousuissa

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat