Kuva: AOP

Selena Gomezin ja 68-vuotiaan näyttelijätähden käytös punaisella matolla kuohuttaa: "Romantiikkaa?"

24.05.2019 10:45 - Katariina Auvinen

Selena Gomez osallistui ensimmäistä kertaa Cannesin elokuvajuhlille tänä vuonna ja hän viihtyi läheisesti Bill Murrayn kanssa.

Laulaja Selena Gomez, 26, hävisi moneksi kuukaudeksi julkisuudesta, koska hänen piti ottaa aikaa itselleen. Nainen kärsi mielenterveydellisistä ongelmista sen jälkeen, kun hänen terveytensä horjahti huonompaan suuntaan. 

Gomez nähtiin ensimmäistä kertaa kuukausiin punaisella matolla toukokuun alussa ja nyt hän osallistui myös Cannesin elokuvajuhlille. Nainen poseerasi punaisella matolla koomikko-näyttelijä Bill Murrayn, 68, kanssa. Parin keskinäinen suhde on aiheuttanut melkoisen kohun kuvien ottamisen jälkeen. 

Gomez ja Murray näyttivät olevan niin läheisissä väleissä, että jotkut alkoivat epäilemään parin jopa tapailevan romanttisessa mielessä. Gomez otti itse kantaa asiaan omalla Instagram-tilillään, jossa hän kertoi parin todellakin menevän naimisiin. 

"Tee se! Olisitte huikea pari." 

"Rakastan sitä, millä tavalla katsoitte toisianne." 

"Huhhuh, nyt on kuumaa!" 

"Romantiikkaa?"

Nainen vieraili ensimmäistä kertaa Cannesin elokuvajuhlilla ja hän oli pukeutunut kaksiosaiseen valkoiseen pukuun. Katso kuva alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Mielenterveysongelmista kärsivä Selena Gomez asteli julkisuuteen 10 kuukauden hiljaiselon jälkeen

Lue myös: Justin Bieber ei puhu Selena Gomezille yhdestä syystä - haluaa huomioida vaimonsa

Kilpailut

Uusimmat