Kaikki artikkelit

Gomezin ja hänen näyttelijäkollegansa Bill Murrayn käytös herätti kummastusta punaisella matolla Cannesissa muutama viikko sitten.
Selena Gomez osallistui ensimmäistä kertaa Cannesin elokuvajuhlille tänä vuonna ja hän viihtyi läheisesti Bill Murrayn kanssa.
Katkeransuloisessa Broken Flowers draamakomediassa ikääntynyt naistenmies lähtee etsimään jo aikuista poikaansa.
Kuva on saanut aikaan hurjasti keskustelua muun muassa Twitterissä.
Yksi alkuperäisistä haamujengiläisistä nähdään sittenkin tulevassa elokuvassa, vaikka alkuun mies oli koko projektia vastaan. 
  Parhaillaan Suomessa elokuvateattereissa pyörivä komedia Nuija ja tosinuija kaks –elokuva on kerännyt huikeita katsojalukuja. Lähes jokaisella katsojalla on kuitenkin jäänyt bongaamatta erään supertähden roolisuoritus kyseisessä elokuvassa.
Koomisista rooleistaan vakavampiin vaihtanut näyttelijä Bill Murray pitää moderneja komedioita täysin erilaisina hänen aikansa komedioihin. 
Ensi vuoden Oscar-gaalaan on vielä aikaa, mutta spekulaatiot ehdokkuuksien ympärillä pyörivät jo täysillä.
Näyttelijä Dan Aykroyd on nyt vihdoinkin vahvistanut, että Ghostbusters – haamujengi palaa valkokankaille kolmannessa elokuvassa. Elokuva tehdään kuitenkin ilman aiempien elokuvien päätähteä.
Ghostbusters-elokuvia tähdittävät näyttelijät olisivat innokkaana tekemässä kolmatta Haamujengi-elokuvaa, mutta elokuvien päätähti Bill Murray on eri mieltä.