Kuva: AOP

Khloé Kardashianin ex-mies uhkasi tappaa hänet - Odom kuvailee nyt karmivaa tilannetta

30.05.2019 12:15 - Milena Raappana

Entinen koripallotähti Lamar Odom oli tilanteen aikana huumeiden vaikutuksen alaisena.

Khloé Kardashianin, 34, entinen aviomies Lamar Odom, 39, paljastaa uudessa kirjassaan Darkness to Light melko rankkoja tarinoita, kuten olleensa väkivaltainen ja uhkaava Khloéta kohtaan.

Entinen koripallotähti kertoo yhdessä kirjan kappaleessa ottaneensa Khloésta väkisin kiinni ja uhkailleensa tätä. Mies kirjoittaa myös, että hän ei kadu mitään elämässään niin paljon kuin tuota hetkeä.

Lamar sanoo olleensa huumeissa tuona hetkenä ja suuttuneensa, kun Khloé tuli sisälle hänen huoneeseensa. Hän oli huutanut silloiselle vaimolleen:

- Yritätkö nolata minut ystävieni edessä. Minä tapan sinut! Et edes tiedä, mihin olen kykeneväinen!

Hän avautui aiheesta myös Good Morning America -julkaisun haastattelussa ja uskoi Khloén olleen tuolloin todella peloissaan. Mies sanoo, että jälkikäteen tapausta muistellessa, hän ei voi uskoa, miten huonosti hän kohteli vaimoaan kutsuen tätä kuningattareksi. Haastattelun voit katsoa alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lamar sanoo, ettei ole pyytänyt Khloélta anteeksi, mutta myöntää, että tosi-tv-tähti perheineen ansaitsisi anteeksipyynnön. Pari meni naimisiin vuonna 2009 ja erosivat vuonna 2016.

Lue myös: Khloé Kardashianin entisen aviomiehen paljastus hämmentää - uskomaton määrä seksikumppaneita

Lue myös: Raskaana olevan Khloé Kardashianin eksä tarjoutui ottamaan naisen takaisin - huolissaan pettämisestä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat