Kuva: AOP

Krista Siegfridsin unelma kävi toteen - julkaisi hekumallisia päivityksiä

03.06.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Krista Siegfrids pääsi näkemään fanittamansa Spice Girlsin livenä.

Räväkkä laulaja ja juontaja Krista Siegfrids, 33, on saanut yhden unelmansa toteutettua. Nainen on tunnustautunut kovaksi Spice Girls -faniksi, jolle tyttöbändin musiikki oli erottamaton osa lapsuutta. Nyt Siegfrids on päässyt näkemään Spice Girlsin livenä ja hän on jakanut onnellisia Instagram-päivityksiä aiheesta.

Krista Siegfrids näki Spaissarit livenä Manchesterissa. Bändi kiertää stadioneja Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, ja kaikki jäsenet ovat mukana Victoria Beckhamia lukuun ottamatta.

Sisäinen 11-vuotias Kristani kuoli onnellisuudesta, kun pääsi näkemään Spice Girlsin livenä”, Siegfrids hehkuttaa Instagramissa.

Siegfrids on jakanut päivitykseensä myös videoita keikalta. Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Krista Siegfridsin seurana keikalla oli tanssija-laulaja Reetta Korhonen, joka muistetaan myös naisen Marry Me -euroviisuesityksestä. Esityksen loppu herätti kohua, sillä siinä nähtiin Siegfridsin ja Korhosen jakama suudelma.

Krista Siegfrids oli intoutunut pukeutumaan Spice Girls -keikalle ysärihengessä liituraitatyyliin. Jos alla oleva asukuva ei näy, klikkaa tästä.

Krista Siegfrids on päässyt henkilökohtaisesti tekemisiin yhden Spice Girls -jäsenen kanssa. Yhtyeen Sporty Spice, eli Melanie C, vieraili esiintymässä vuoden 2018 Uuden musiikin kilpailun finaalissa, jonka Krista Siegfrids juonsi.

Lue myös: Krista Siegfridsin sensuelli kuva kerää kehuja - "Suomen seksikkäin nainen!"

Lue myös: Nelikymppiset Spaissarit eivät näytä vanhentuneen päivääkään - katso kuvat paluukeikalta

Kilpailut

Uusimmat