Kuva: AOP

Greyn anatomia -tähti avautui suosikkisarjan kuvausten "myrkyllisestä ilmapiiristä" - aiheutti kohun

10.06.2019 15:15 - Iiro Myllymäki

Ellen Pompeon mukaan sarjan ensimmäiset kymmenen vuotta olivat katastrofaaliset kulissien takana.

Menestyksekkään sairaalasarja Greyn anatomian yksi päänäyttelijöistä, Ellen Pompeo, 49, on herättänyt kohua lausunnoillaan, jotka liittyvät sarjan kulissien takaiseen elämään. Nainen on kertonut Variety-lehden haastattelussa, että ensimmäisen 10 vuoden ajan sarjan kuvauksissa oli hänen mielestään ”myrkyllinen ilmapiiri”.

Pompeo kertoo samassa haastattelussa, että hän otti tehtäväkseen kohentaa työskentelyilmapiiriä, sillä sarja näyttäytyi yleisölle loistavana, mutta se oli ”katastrofi kulissien takana”. Hän ei missään vaiheessa harkinnut lähtöä sarjasta, vaikka kuvauksissa olikin hankalaa. Yksi syy tähän oli, että hän halusi varmistaa pystyvänsä elättämään perheensä.

Ellen Pompeon kommentit herättivät kohinaa sarjan fanien keskuudessa. Nainen on nyt vastannut syntyneeseen kohuun Twitter-päivityksillä. Hän kehottaa ihmisiä olemaan pahastumatta haastattelukommenteista ja hän myös painottaa, että työilmapiiriongelmat saatiin korjattua.

”Kommenttieni tarkoitus ei ollut syytellä ketään. Sellainen ei auta mitään. Pyrin kertomuksillani inspiroimaan muita ja kuvastamaan elämääni”, Pompeo kirjoittaa.

Ellen Pompeo myös tähdentää, miten paljon rakkautta hän tuntee sarjaa ja sen hahmoja kohtaan.

”Sarja on ollut siunaus meille kaikille eri tavoin. Negatiiviset vibat eivät ole terveellisiä”, Pompeo kirjoittaa.

Greyn anatomiaa on tähän mennessä esitetty 15 kautta vuodesta 2005 lähtien.

Lue myös: Greyn Anatomia -tähti raivostutti oikeat lääkärit neuvoillaan - "Annat miljoonille väärää tietoa"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat