Kuva: Emmi Moilanen

Alina Voronkova sai pestin radion kesäjuontajana: 'Haaveilin tästä jo lapsena'

19.06.2019 12:59 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Miss Suomi Alina Voronkova aloittaa Radio SuomiRockin kesäjuontajana.

Hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, 24, aloittaa Radio Suomirockin kesäjuontajana 8. heinäkuuta. Voronkova kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että on asiasta todella innoissaan.

- Ihan törkeän siistiä! Olen koko ajan luullut, että juonnan jonkun kanssa, mutta olenkin yksin ja se on mahtavaa! Tietenkin pienet suorituspaineet nousivat, mutta kovalla treenillä niistäkin selvitään.

Voronkova on tehnyt juontoharjoituksia muun muassa yksiössään.

- Olen tehnyt juontoharjoituksia studion lisäksi pienessä yksiössäni ja siinä naapurit ovat varmaankin ihmetelleet, että mitä se tyttö siellä oikein höpisee itsekseen, Voronkova nauraa.

Missin vahvuuksia on muun muassa heittäytyminen.

- Vahvuuksiani ovat heittäytyminen, uuden oppiminen sekä se, että en luovuta helpolla, jos epäonnistun!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

(kuva: Emmi Moilanen)

Unelma elänyt lapsesta saakka

Voronkova kertoo haastattelussa, että hänen vanhempansa ovat antaneet aina hänelle tukensa ja tienneet jo Voronkovan ollessa lapsi, että hänestä tulee radiojuontaja.

- Vanhemmat ovat olleet tästä innoissaan, sillä he sanoivat jo pienenä minulle, että minusta tulee varmaankin radiojuontaja. Meillä on Pertunmaalla perheyrityksenä pesula, missä olen lapsesta asti viikannut lakanoita ja siinä olen samalla aina höpissyt yksikseni. Pikkuhiljaa sitä ymmärsi, että haluaa tehdä puhumisesta ammatin, Voronkova iloitsee ja jatkaa.

- Meillä soi lapsena aina Radio Nova joka paikassa ja muistin ne biisilistatkin ulkoa. Yritin aina juontaa radion päälle omia juttujani ja äiti naureskeli vieressä. Lukioaikoina valittelin, että en löydä hyviä biisejä, mutta radio auttoi minua löytämään sellaisia kappaleita, mitä muut eivät, sillä monet käyttivät vain YouTubea.

Puolisokin on Voronkovasta ylpeä, että hän on tehnyt haaveistaan totta.

- Oma avopuoliso on tukenut minua todella paljon ja hän sanoikin, että: "Olet puhunut haaveistasi aina, niin on ihanaa, kun olet saanut jalkasi nyt oven väliin".

Kuuntele Radio Suomirockin Keskipäivää joka arkipäivä kello 11-14. Voice.fi, Radio Suomirock ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Miss Suomi Alina Voronkova vuoden 2015 missikisoistaan: 'Tulin ovet paukkuen, että minähän vien'

Uusimmat