Kuva: AOP

Kim Kardashian sai uutuustuotteellaan ihmiset raivostumaan: "Voitko lopettaa?"

26.06.2019 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ihmisten mielestä Kardashian lisää toiminnallaan naisten epävarmuutta itsestään.

Kim Kardashian, 38, on julkaissut juuri oman kosmetiikkamerkkinsä alla uutuustuotteen, joka on saanut kansassa aikaan suurta raivoa.

Kyseessä on siis meikkivoide, joka on tarkoitettu vartalolle. Sen avulla jokainen voi siis keholtaan peittää ikävät virheet, joita ei halua muille näyttää. Kardashianin itsensä mukaan se käy muun muassa psoriaksen peittämiseen, johon nainen ilmeisesti tuotetta itse käyttää.

- Käytät tuotetta, kun haluan korostaa ihoni sävyä tai peittää psoriasläiskiä, hän muun muassa on Instagramissa todennut.

Alla näet pienen videon, jossa perehdytetään meikkivoiteen käyttöön.

Tuote ja sen markkinointi ovat kuitenkin nostattaneet lähinnä raivoa. Esimerkiksi Twitterissä kommentointi tuotteen ympärillä käy kiivaana.

Moni on vakaasti sitä mieltä, että Kardashianin toimenpiteet ovat omiaan nostamaan naisten ulkonäköpaineita.

"Miksi kenenkään pitäisi peittää koko vartaloaan meikkivoiteella?"

"Hei naiset, jos onnistuitte viideksi sekunniksi unohtamaan, että ihonne on kamala ja vaatii peittämistä, ei hätää. Nyt se ei enää ole mahdollista."

"Ole kiltti ja lopeta naisten itsetunnon musertaminen."

"Tämä on typerintä mitä olen koskaan nähnyt. Tämä on minusta selkeä esimerkki siitä, kuin Kardashianin perheen naiset kertovat muille, että nämä eivät ole tarpeeksi hyviä sellaisina kuin ovat."

Millaisia ajatuksia tuote sinussa herättää?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat