Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Klassikkokomedia epätodennäköisestä strippariryhmästä - voitti jopa Oscarin!

05.07.2019 07:15 - Iiro Myllymäki

Housut pois! -leffa on sekä kriitikoiden että yleisön rakastama.

Housut pois! on brittiläinen komediaelokuva vuodelta 1997. Leffa oli suurmenestys kansainvälisesti, ja sittemmin se on noussut klassikon asemaan.

Elokuvassa kuusi työtöntä metallityöntekijää tajuaa markkinaraon miesten striptease-ryhmälle, joka uskaltaa paljastaa aivan kaiken. Miehet eivät anna ulkonäön tai tanssitaidottomuuden tulla esteeksi, kun he pyrkivät kasaamaan toimeentuloa epätodennäköisellä suunnitelmallaan.

Stripparimiesten näyttelijät todellakin ottivat housut ja kaiken muunkin pois elokuvan kuvauksissa. Leffan ohjaaja Peter Cattaneo on paljastanut, että strippauskohtauksen kuvaaminen vaati kuitenkin viskiryyppyjä rohkaisuksi. Sekä kriitikot että yleisö rakastuivat elokuvaan, ja se tuotti yhteensä yli 220 miljoonaa euroa. Leffa tehtiin vain muutaman miljoonan euron budjetilla.

(kuva: AOP)

Housut pois! keräsi neljä Oscar-ehdokkuutta. Se oli ehdolla parhaan elokuvan, parhaan ohjauksen, parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen ja parhaan musiikin kategorioissa, ja musiikista se onnistui nappaamaan himoitun pystin.

Voit katsoa elokuvan trailerin alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Housut pois!
22.35

MTV3

Lue myös: "Olen naimisissa stripparin kanssa" - Marcus kertoo, miten vaimon ammatti vaikuttaa suhteeseen

Lähteet: Metro.co.uk, Rotten Tomatoes, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat