Kuva: AOP

Näyttelijättären puoliso sivaltaa Justin Bieberiä, sai mitätöntä korvausta työstä: "Alennat naisia"

03.07.2019 21:45 - Senja Rapila

Ellen Pagen koreografi-puoliso Emma Portner on julkaissut pitkän kirjoituksen Justin Bieberille.

Kanadalaista poppari Justin Bieberiä, 25, syytetään naisten alentamisesta ja syrjimisestä. Kovia syytöksiä on esittänyt näyttelijä Ellen Pagen koreografi-vaimo Emma Portner. Hän toimi Bieberin Purpose-kiertueen koreografina vuonna 2016.

"Annoin universumillesi naiivin kroppani, luovuuteni, aikani ja vaivani. Kahteen kertaan. Sillä sinä tienasit miljoonia. Kun minä en saanut mitään. En miltei yhtään mitään. Sain vähemmän kuin minimipalkan niistä tunneista, mitä laitoin koreografian suunnitteluun. Minulla ei ollut varaa edes syödä", Portner julistaa Instagramin Story -osiossa.

"Lakaisin studion lattioita, jotta pystyin jatkamaan taidettani. Se, kuinka sinä alennat naisia, on inhottavaa."

Portner myös kuittaa Bieberille siitä, kuinka hänen tiiminsä on palkannut lesbon tähden musiikkivideolle ja tekemään koreografiaa Purpose-maailmankiertueelle. Bieber käy Portnerin sanojen mukaan kirkossa, joka ei tue LGBTQ+ -yhteisöä.

"Miltä tämä sinusta tuntuu? Lesbo, joka auttaa sinua epäkunnioittavan suuruisesta palkasta huolimatta, ja sinä käyt kirkossa, joka on minua vastaan?"

Portner toivoo Justin Bieberin "valaistuvan" asiassa.

"Ostan sinulle ilomielin kirjallisuutta, joka muuttaisi sen, miten traumatisoidut aivosi ajattelevat. [...] Hetero, valkoinen pastori/manageri ei voi olla ainoa, joka vaikuttaa maailmankuvaasi. Toivon todella, että sivistät itseäsi raamattusi ulkopuolella. Sinulla on mahtava voima. Käytä sitä siihen, että lopetat naisten alentamisen."

Pop Crave -sivusto on saanut haltuunsa Pagen vaimon kirjoitukset, ja on julkaissut ne omalla Twitter-tilillään. Voit lukea koko kirjoitukset alapuolelta.

Lähde: E! Online

Lue myös: Tekikö Justin Bieber kappaleen eksästään? Fanit ovat asiasta varmoja

Lue myös: Justin Bieber haastoi Tom Cruisen tappeluun, fanit hämmästelevät: "Mitäs tämä nyt on?"

Lue myös: Selena Gomez poisti viimeisenkin jäljen Justin Bieberistä Instagramistaan - toinen eksä jäi jäljelle

Lue myös: Justin Bieber suututti fanit Instagram-päivityksellään - "Mitä päässäsi oikein liikkuu?"

Kilpailut

Uusimmat