Kuva: AOP

Simon Cowell pudotti painoaan huomattavasti vegaanisella ruokavaliolla - katso ja vertaa kuvia

08.07.2019 15:15 - Milena Raappana

Musiikkimoguli teki suuren elämäntaparemontin kotonaan tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

Britain's Got Talent -ohjelman tähtituomari Simon Cowell, 59, hylkäsi eläinperäiset tuotteet ruokavaliostaan noin vuosi takaperin ja miehen olemus on muuttunut huomattavasti.

Ärhäköistä kommenteistaan tunnettu Cowell on pudottanut yli yhdeksän kiloa painoa sen jälkeen, kun hän dramaattisesti putosi portaat alas keskellä yötä. Mies kiidätettiin sairaalaan, jossa hänelle kerrottiin, ettei hän voi jatkaa samanlaista elämäntyyliä, jossa roskaruoka maistui ja hän valvoi pitkin yötä.

Musiikkimoguli päättikin tehdä täyskäännöksen elämäntavoissaan ja jätti ruokavaliostaan pois sokerin, vehnän, maidon ja lihan. Hän kertoi The Sunin haastattelussa, että muutos oli helpompaa kuin hän oletti.

- Se on helpompaa, mitä ajatellaan. Minulla oli tapana syödä joka aamu jogurttia ja vaihdoin sen mantelipohjaiseen jogurttiin. Käytän teessänikin mantelimaitoa.

Elämäntaparemontti todella näkyy Cowellin olemuksessa. Sen todistivat kuvat miehen jokavuotisista kesäjuhlista, joihin hän ilmestyi rinnukset paljastavassa valkoisessa paidassa. Mukana hänellä oli tietysti naisystävänsä Lauren Silverman.

Simon Cowell vuonna 2017.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Simon Cowell vuonna 2019.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: The Sun

Lue myös: Naistenmiehenä tunnettu Simon Cowell rauhoittui vihdoin - iski silmänsä ystävänsä vaimoon

Lue myös: Simon Cowell avautuu nyt pelottavasta onnettomuudestaan: "Se oli valtava shokki"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat