Kuva: AOP

Maria Veitolalta räävitön lomapäivitys: "Näitä ei pitäisi laittaa lähellekään peppureikää"

15.07.2019 14:15 - Senni Loikala

Maria Veitola lomailee Italiassa.

Mediapersoona Maria Veitola, 46, lomailee parhaillaan tuoreiden Instagram-päivitystensä perusteella Etelä-Italiassa sijaitsevassa Pugliassa. Uusimman lomakuvan Veitola julkaisi sunnuntaina. Kuvassa Veitola poseeraa tyytyväisen näköisenä kaksi vaaleanpunaista vessapaperirullaa käsissään. Kuvatekstistä ilmenee, että pienet yksityiskohdat ovat omiaan nostattamaan Veitolan lomatunnelmaa.

"Noh. Lomalla on ihanaa. Yksi ihanimmista jutuista on se, että meidän Airbnb:ssä on vaaleanpunainen kylppäri ja kaupasta löytyi lisäksi vaaleanpunaista ruusukuvioista ja ruusuntuoksuista vessapaperia", Veitola kertoo ja jatkaa:

"Ja joo joo, tiedän kyllä, että turhia kemikaaleja pitäisi välttää eikä sellasia varsinkaan pitäisi laittaa lähellekään peppureikää, mutta hei kerran tässä vaan eletään."

Päivitys on saanut yli 11 400 sydäntä ja kymmeniä kommentteja maanantaiaamuun mennessä. Kommentteja lukiessa voi havaita, että monet ovat huvittuneet Veitolan päivityksestä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Veitola jakoi lomakuulumisiaan Instagramissa myös pari päivää sitten. Tuolloin hän julkaisi ravintolasta otetun kuvan. Kyseisen päivityksen näet alta.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Maria Veitolan järkyttävä paljastus 6-vuotiaan poikansa kohtelusta: "Kysymättä kouritaan haaroväliä"

Lue myös: Inspiraatiota lyhyisiin hiuksiin? 5 suomalaiskaunotarta, joilta voit ottaa mallia

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat