Kuva: AOP

Katso, miten syntyy Khloé Kardashianin täydellinen meikki - nainen jakoi niksit videolla

18.07.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Kardashian kertoo, että hän on aina pitänyt ihostaan erittäin tarkkaa huolta.

Seurapiirikaunotar Khloé Kardashian, 35, sai viime vuoden alussa esikoislapsensa. Hän kertoo muotijulkaisu Voguelle, että on joutunut oppimaan uudet ihonhoito- ja meikkirutiinit, jotka voi tehdä nopeasti. 

Kardashian aloittaa puhdistamalla ihonsa ensin kasvovedellä, joka sisältää ruusu-uutetta. 

- Ihoni on todella rasvoittuva, joten puhdistan varsinkin t-alueeni huolella, jotta se ei kiiltäisi. Sen jälkeen levitän aurinkovoidetta decolteelle sekä kasvoilleni, hän kertoo videolla. 

Kosteusvoiteen jälkeen nainen sekoittaa voiteeseen hieman meikkivoidetta, jonka hän levittää kasvoilleen siveltimellä. 

- Kun minusta tuli äiti niin joudun lukitsemaan Truen kanssani makuuhuoneeseen, jotta voin laittautua nopeasti valmiiksi, hän nauraa. 

Nainen kertoo, että kun hän sai tyttärensä ja laihdutti niin hänestä tuntui, ettei hänen kasvoistaan hävinnyt niin paljon kuin hän olisi halunnut. Sen vuoksi hän vieläkin varjostaa leukalinjaansa vahvasti. 

Kardashian kiittelee tarkoista ihonhoitorutiineistaan hänen äitiä, joka on opettanut heille pienestä pitäen, että on tärkeää pitää huolta ihostaan. Naisen nuorella sisarella Kylie Jennerillä, 21, on oma meikkimallisto ja hän on tehnyt useita meikkivideoita, joilla hän jakaa omia niksejään täydelliseen meikkiin. 

- Katson aina Kylien meikkitutoriaaleja ja mietin, että mitä hemmettiä hän oikein tekee. Meillä kaikilla on omat meikkaustapamme ja niitä on todella vaikea muuttaa, hän nauraa. 

Nainen luettelee hyvin yksityiskohtaisesti, miten hän tekee oman meikkinsä. Katso koko video alta. 

Lue myös: Kylie Jenner kaipaa pettämiskohun keskellä ollutta Jordyn Woodsia - "Hän oli turvapeittoni"

Lue myös: Kardashian-siskosten rento kesätyyli ihastutti Los Angelesissa - katso kuvat

Lähde: Vogue 

Kilpailut

Uusimmat