Kuva: AOP

Stranger Things -tähti keskellä ulkonäkökohua - "Olen todella huolissani terveydestäsi"

19.07.2019 11:15 - Milena Raappana

Fanit ovat huolissaan näyttelijän painosta.

Julkkikset ovat velloneet erilaisten ulkonäköön liittyvien kohujen keskellä. Kylie Jenneriä syytetään jälleen kuvanmuokkauksesta ja Miley Cyruksen musiikkivideolla esiintynyt 172 kiloinen malli on joutunut puolustelemaan itseään. Fanit ovat olleet huolissaan huippumalli Elsa Hoskin terveydentilasta ja sama on nyt käynyt Stranger Things -tähti Natalia Dyerille, 22. 

Natalia julkaisi Instagram-tilillään kuvan Stranger Thingsin Pariisin ensi-illasta. Kuvassa hän poseeraa punaisella matolla puna-valkoisessa asussa. Fanit ovat kauhistuneet näyttelijätähden laihuudesta ja jättäneet huolestuneita kommentteja. Niitä onkin kertynyt peräti lähemmäs 6000 kappaletta. 

"Toivon, että olet ok. Näytät siltä kuin olisit laihtunut, vaikka sinulla ei aikaisemminkaan ollut mitään mistä pudottaa painoa. Olet upea, toivon vain, että olet terve ja pidät itsestäsi hyvää huolta."

"Näytät upealta. Olen vain hieman huolissani sinusta ja no, painostasi. Tarkoitukseni ei ole olla epäkunnioittava, en edes tunne sinua eikä tämän pitäisi olla minun asiani, mutta olen todella huolissani terveydestäsi."

"Apua hän näyttää niin sairaalta...onko hän kunnossa? Tietääkö kukaan, onko jotain meneillään?"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Stranger Things -tähden, 14, kuva sai somen kuhisemaan: "Sinun pitäisi pukeutua kuin ikäisesi"

Lue myös: Stranger Things -tähteä, 15, kiusattiin rajusti - joutui vaihtamaan koulua kesken kaiken

Kilpailut

Uusimmat