Kuva: AOP

Rihanna hyökkäsi Donald Trumpia vastaan somepostauksessa - joukkoampumiset saivat kiihtymään

05.08.2019 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Viikonloppuna Yhdysvalloissa tapahtuneet joukkoampumiset saivat Rihannan avaamaan sanaisen arkkunsa.

Laulaja Rihanna, 31, ei pelkää ottaa kantaa poliittisiin keskusteluihin sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen on hyökännyt Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia vastaan Instagramin ja Twitterin päivityksellä, jossa hän on kirjoittanut vastineensa Trumpin twiittiin koskien viime viikon joukkoampumisia Yhdysvalloissa. Rihannan mielestä joukkoampumisia tulisi kutsua terroriteoiksi.

Rihanna on jakanut kuvan Trumpin twiitistä, jossa mies kirjoitti Teksasin El Pasossa lauantaina tapahtuneesta joukkoampumisesta, jossa kuoli 20 ihmistä. Twiitissään Trump kuvailee tapahtunutta ”traagiseksi” ja kuvaa tekoa ”raukkamaiseksi”. Rihannalle Trumpin surunvalittelut eivät riittäneet. Nainen viittaa kirjoituksessaan myös Daytonissa Ohiossa tapahtuneeseen ampumiseen, joka sattui vain alle vuorokausi El Pason tapahtumista. Daytonin ampumisissa kuoli kymmenen ihmistä.

Donald, kirjoitit sanan ’terrorismi’ väärin. Maassasi oli kaksi terrori-iskua peräjälkeen, vain tuntien päässä toisistaan, ja melkein 30 viatonta ihmistä kuoli. Tämä tapahtui vain päiviä sen jälkeen, kun Kaliforniassa oli tapahtunut terrori-isku. Siellä terroristi oli laillisesti saanut hankittua rynnäkkökiväärin (AK-47) Vegasista ja sitten ajanut Kaliforniaan ruokafestivaalille, missä hänen myötään kuoli kuusi ihmistä, mukaan lukien pieni poika”, Rihanna kirjoittaa.

Rihanna ihmettelee, miten Yhdysvalloissa voi olla helpompaa saada hankittua kivääri kuin viisumi. Nainen viittaa kirjoituksessaan myös Trumpin muurisuunnitelmaan.

”Kuvitelkaa maailma, jossa rakennetaan muuri, jotta terroristit pysyvät Amerikassa! Rukoukseni ja syvimmät surunvalitteluni menevät uhrien perheille ja läheisille sekä yhteisöille, joita teot Teksasissa, Kaliforniassa ja Ohiossa ovat koskettaneet ja traumatisoineet. Olen niin pahoillani menetyksestänne. Kukaan ei ansaitse kuolla näin. Ei kukaan!” Rihanna päättää kirjoituksensa. Jos Rihannan päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Poptähdet ovat viime aikoina muutenkin kampanjoineet Yhdysvaltain aselakien muuttamisen puolesta. Kirjoitimme aiemmin Madonnan tuoreesta musiikkivideosta, joka väkivaltaisen kuvaston siivittämänä pyrkii vakuuttamaan ihmiset aselakimuutoksen tarpeesta.

Lue myös: Rihanna löysi somesta kaksoisolentonsa, hämmästelee nyt yhdennäköisyyttä: "Melkein pudotin puhelimeni"

Lue myös: Maailman rikkain naisartisti selvitettiin - Rihanna ohitti jopa Madonnan!

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat