Kuva: Henna Koste, AVA

Viime Ensitreffit alttarilla -kaudelta vain Sini ja Vesa yhdessä: "Asuntoasiat ovat ilmassa"

13.08.2019 21:45 - Henna Koste

Sini ja Vesa haluavat edetä rauhassa.

Ensitreffit alttarilla -sarja tekee paluun syyskuun alussa kuudennen kauden jaksoilla. Viime kaudelta yhdessä ovat vielä Sini ja Vesa. Sarjan pressitilaisuuteen Vesa saapui yksin, sillä juuri töihin palannut, lasten parissa työskentelevä Sini ei pystynyt tulemaan mukaan. Vesa kertoo, että he saivat lähes poikkeuksetta positiivista palautetta sarjassa olostaan. 

- Se oli tärkeää aikaa, vaikka ei olisi koskaan ohjelmaan päätynytkään, siinä oppi tosi paljon itsestään, Vesa toteaa hakuprosessista.

Mies kuvailee heidän tämänhetkistä elämäänsä normaaliksi avioliittoarjeksi. Pari asuu etäsuhteessa.

- Asuntoasiat ovat ilmassa, niitä pyöritellään. Senkään suhteen ei ole hätäilyä, kertoo Vesa. 

Tavallisemmin avioituviin verraten Ensitreffit alttarilla -parit eivät luonnollisestikaan murehdi liikoja vaikkapa hääkakkua, sormusta tai miten puku istuu tärkeänä päivänä. Suurin fokus on siinä, kenet he kohtaavat alttarilla. Jotain Vesallekin silti jäi mieleen häiden suunnitteluvaiheesta.

- Minulle jäi mieleen, kun bestmanini Kimmo sanoi, että kaaso on suunnitellut kaiken. Mietin vain, että hyvä homma! Siitä ei jäänyt muuta mieleen kuin se, että kutsui ihmiset. Niin vähän sai kutsua porukkaa, että piti päättää kutsunko tuolta kaveriporukasta kaikki vai kutsunko yhden jokaisesta, ketä sukulaisia kutsutaan. Se jäi mieleen, mutta ei juuri muuta, Vesa muistelee. 

Vesa kertoi muille tuttavilleen ohjelmasta vasta silloin, kun asia tuli julkisuuteen. 

- Se oli yksi henkireikä silloin kesällä, kun näki jotain kavereita - en nyt ottanut sormusta pois, mutta en myöskään tuonut julki, että mulla on täällä tällainen ja olen mennyt naiisiin. Pystyin olemaan oma itseni yhden illan kavereiden kanssa kaljalla, Vesa kertoo. 

Lue myös: Yksi tekijä karsii Ensitreffit alttarille -hakijan heti - suosikkiohjelmaan jälleen satoja halukkaita

Kilpailut

Uusimmat