Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen hehkuu erilaisessa raskauskuvassa, somessa kehutaan: "Muija vaan kaunistuu"

15.08.2019 10:45 - Senni Loikala

Esikoistaan odottava Jenni Vartiainen kyselee faniensa kuulumisia Instagramissa.

Artisti Jenni Vartiainen, 36, kertoi kesäkuussa Instagramissa odottavansa esikoistaan. Tuolloin Vartiainen julkaisi kaksi kuvaa, joissa hänen raskausvatsansa oli jo kauniisti pyöristynyt. Laulaja sai valtavasti onnitteluja, joista hän kiitti ihmisiä toisessa päivityksessä sosiaalisessa mediassa.

Nyt pitkään Yhdysvalloissa oleskellut Vartiainen on jälleen päivittänyt noin 142 000 seuraajan Instagram-tiliään. Artisti julkaisi kaksi kuvaa, joissa hän oleskelee merillä vesialuksen kannella. Päivityksen kuvatekstissä Vartiainen kyselee faniensa kuulumisia ja viittaa myös vauva-arjen odottamiseen: "Hoi! Miten teidän kesä on mennyt? Terkkuja valtameren takaa! Odottavan aika on pitkä..." Kuvatekstin lopussa on tiimalasia esittävä kuvaikoni.

Päivityksen ensimmäinen kuva on selfie Vartiaisesta. Toisessa kuvassa artisti ohjaa alusta ruorista. Jälkimmäisessä kuvassa näkyy myös hänen upea raskausvatsansa.

Kollegat reagoivat

Torstaiaamuun mennessä päivityksestä on tykätty yli 20 000 kertaa ja kommentoitu noin 180 kertaa. Myös useat julkisuuden henkilöt ovat kommentoineet päivitystä. "Siis mä just mietin sua", Chisu kirjoitti. "Niin kaunis rakas Jensu!", Antti Tuisku kommentoi. Myös Juno, Mikko Leppilampi ja Tommi Läntinen ovat reagoineet päivitykseen. Alla muutama poiminta päivityksen saamista muista kommenteista.

"Ihana merihenkinen kuva. Onnellista odotusta."

"Maailman kaunein näky."

"Muija vaan kaunistuu, mitä edemmäs tuo raskaus käy. Muista ottaa iisisti, kaikkea hyvää."

Katso toinen kuva painamalla päivityksen oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Jenni Vartiainen isoimmasta hitistään: "Tuntuu, että pöllin sen joltain"

Lue myös: Jenni Vartiainen, 35, ikäkriisistä: "Olin todella huono parikymppinen"

Lue myös: Upea Jenni Vartiainen julkaisi meikittömän kuvan – katso

Kilpailut

Uusimmat