Kuva: AOP

Mel B:n bikinivartalo hämmästyttää somessa: 'Sinäkö muka olet synnyttänyt kolme lasta?'

21.08.2019 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Videolla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Spice Girls -tähti Mel B, 44, on uskomattomassa kunnossa. Tämän todistaa kaunottaren uusi Instagram-video, jossa hän keikistelee niukoissa bikineissä aurinkolasit päässään.

"Näytät uskomattomalta, kaunokainen", kehuu eräs fani.

"Miten tuollaisen vartalon oikein saa, vaikka on synnyttänyt kolme lasta?", hämmästelee toinen.

"Tuo on minun vartaloihanne!" ylistää kolmas.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Mel B avautui viime kuussa mielenterveytensä haasteista Paul McKennan Positivity Podcast -ohjelmassa. Brittiläinen Metro-lehti kertoo, että Mel B kertoi ohjelmassa avoimesti muun muassa saaneensa ADHD-diagnoosin. Nainen kertoi, että fyysinen aktiivisuus auttaa häntä.

- Treenaan, jotta mieleni pysyy paremmassa kunnossa. Minulla on ADHD, samoin kuin lukihäiriö ja dyspraksia, Mel B avautui.

Dyspraksialla tarkoitetaan kehityksellistä koordinaatiohäiriötä, jonka myötä motoristen toimintojen suorittaminen vaikeutuu. Fyysisten toimintojen hankaloittamisen lisäksi dyspraksian on todettu lisäävän siitä kärsivän ahdistuneisuutta. Mel B kertoo, että ahdistuneisuus on osa hänenkin elämäänsä.

- Treenaaminen auttaa minua pääsemään eroon ahdistuneisuudestani. Pystyn silloin keskittymään itseeni sen tunnin ajan. Minulla on mielenterveysongelmia, mutta täytyykin olla vähän hullu, että pystyy tekemään, mitä minä teen.

Lue myös: Mel B paljasti ADHD-diagnoosinsa - "Täytyy olla vähän hullu, että pystyy tekemään mitä minä teen"

Lue myös: Mel B:ltä katosi kokonaan näkökyky - kiidätettiin sairaalaan

Kilpailut

Uusimmat