Jutta Urpilainen paljastaa pukunsa salat!

05.12.2008 15:31 -

Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Jutta Urpilainen odottaa parhaillaan juomisia itsenäisyyspäiväjuhlia. Jutta paljasti Voicen Viihdeuutisille yksityiskohtia juhlapuvustansa sekä tunnetusti tujusta boolitarjoilusta.

"Puvun on suunnitellut Tiia Vanhatapio. Se on aika klassinen ja selkeä, niin kuin on toivottavasti puvun kantajakin", Jutta nauraa.

Puvussa on myös kaunista muotoilua, jota Tiian suunnittelemissa puvuissa yleensä on. Jutta luottaa Vanhatapion käden jälkeen, ja yksivärinen puku nojaa selkeisiin linjoihin.

"Väriä en kuitenkaan tässä vaiheessa paljasta", puheenjohtajanainen toppuutteli.

Tiia Vanhatapion suunnittelemissa luomuksissa tanssahtelevat huomenna myös balettitanssija Minna Tervamäki ja Vihreiden kansanedustaja Johanna Sumuvuori. Vanhatapion vaatteita on nähty myös maailmantähtien yllä, sillä esimerkiksi Dita Von Teese käyttää Tiian design-vaatteita. Vaatesuunnittelija on lähettänyt designer-luomuksiaan myös Janice Dickinsonille.

Useasti aiemminkin Linnan juhlissa vieraillut Urpilainen ei muistanut Vapun tentissä boolin päällimmäistä makua.

"Se on ehkä vähän sitrusmainen. Booli on hyvää, sitä menee Linnan juhlissa yleensä paljon, riippuen siitä onko seuraava päivä työpäivä vai ei", Urpilainen totesi.

Kuuntele Vapun ja Jutta Urpilaisen keskustelu alta.

Kilpailut

Uusimmat