Kuva: Shutterstock

TTK-kisaaja paljasti kivuliaan yksityiskohdan tanssikengistä - tiesitkö sinä?

03.09.2019 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Treenit kisaa varten ovat alkaneet ja se näkyy myös tähtien sosiaalisessa mediassa.

Tanssi tähtien kanssa -ohjelman kilpailijat julkaistiin yleisölle viime viikolla. Mukana ovat tänä vuonna Veronica Verho, Mika Poutala, Eini, Meeri Koutaniemi, Timo Lavikainen, Olli Herman, Jannika B, Laura Lepistö, Cristoffer Strandberg sekä Mikael Jungner.

Sosiaalisen median perusteella harjoitukset suoria lähetyksiä varten ovat nyt startanneet. Lukuisia kilpailijat ovat jakaneet tuntemuksiaan muun muassa Instagramin puolella. 

Yksi julkaisun tehneistä on valokuvaaja Meeri Koutaniemi, joka paljasti samalla kivuliaan yksityiskohdan tanssikenkiin liittyen. Hänen julkaisemassan kuvassa nähdään, että kenkä on oikeasti melko paljon oikeaa kokoa pienempi.

"Nämä pakolliset kaksi numeroa liian pienet kengät tuli täytenä yllätyksenä. En tiennyt, että on edes mahdollista survoa jalkansa tuollaiseen!" Koutaniemi kirjoittaa kuvan yhteydessä. 

Hämmentyneitä kyselyitä kenkien koosta on sadellut kuvan alle. Kokoseikkaa Koutaniemi selittää sillä, että kengillä on tapana venyä. 

"Kengät venyy käytössä ja jos ne yhtään liikkuu jalassa, voi tulla rakkoja ja askel ei saa hölskyä kengässä. Venymistä odotellessa", hän vastasi kyselijöille.

Julkaisun näet alta.

Koutaniemi ei kuitenkaan ole ainoa, joka on saanut kokea kenkien "koston." Myös Timo Lavikainen jakoi omalla Instagram-tilillään kuvan jaloistaan, joissa on nähtävillä ensimmäisten treenien jälkeen melkoiset rakot.

Voice.fi:n haastattelussa Lavikainen paljasti myös kovimman kilpailijansa. Sen pääset katsomaan täältä.

Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Jannika B mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan: "Sytyn yleisön edessä"

Kilpailut

Uusimmat