Kuva: Emmi Moilanen

Rosanna Kulju avoimena tunteistaan: "Olen tällä hetkellä todella kateellinen mun ystävälle"

09.09.2019 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kulju kertoo kateuden tunteistaan tuoreessa podcast-ohjelmassaan.

Rosanna Kulju, 28, kertoo tuoreessa GRL GANG! -podcastissään avoimesti kateudesta ja pohtii samalla syitä sille, miksi olemme kateellisia ja miten siitä voi pyrkiä eroon. 

Kuljun mukaan hän itse on viime vuosien aikana ollut kateellinen ystävilleen siitä, että näiden elämässä kaikki tuntuu olevan täydellistä. 

- Tästä ei ole kauhean kauaa, kun olin todella kateellinen ystävälleni. Samaan aikaan, kun mun oma elämä oli aivan palasina, niin mun ystävällä oli kaikki. Ihana mies, ihana koti, hyvä työpaikka ja tasapaino kaikessa tekemisessä, Kulju kertoo. 

Kuljun mukaan tunteet saivat hänet myös välttelemään ystävän seuraa, kunnes hän päätti rohkeasti avata suunsa. 

- Tajusin, että jos antaa kateuden tunteiden hautoa liian kauan, niin se voi pilata sen ystävyyden kokonaan. 

Tästä syystä Kulju päättikin kertoa tunteistaan ystävälleen avoimesti. Se helpotti omaa olemista, mutta Kuljun mukaan se myös lähensi kaksikkoa ja teki ystävyydestä entistä vahvemman.

Kulju myöntääkin olevansa useimmiten kateellinen saavutuksista ja luonteenpiirteistä, ei niinkään ulkonäöstä. 

- Olen todella tyytyväinen itseeni, joten harvoin olen ulkonäöstä kateellinen. Haluaisin muutenkin, että minut muistetaan vaikka vähän outona tyyppinä mieluummin, kuin että minut muistettaisiin vain kauniina, Kulju pohtii.

Vaikka vanhemmiten kateuden tunteet ovat Kuljun mukaan vähentyneet, kertoo hän avoimesti tälläkin hetkellä kadehtivansa erästä ystäväänsä.

- Olen kateellinen mun ystävälle, joka odottaa lasta, sillä haluaisin itsekin olla raskaana. Olen sanonut sen ystävälleni, joten hän tietää sen, Kulju naurahtaa. 

Miten voi onnistua kolmen naisen ystävyys? Entä mitä tapahtuu, kun ystävä on mustasukkainen kaverinsa seurustelusta? Muun muassa näihin kysymyksiin Kulju antaa myös neuvoja podcastissään. Kyseiset vinkit pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Rosanna Kulju katuu yhtä kauneusoperaatiotaan: "Apua, miksi kukaan ei sanonut mitään"

Lue myös: Missikaunotar Rosanna Kulju avoimena kokemastaan huutelusta: "Minä päätän miten pukeudun"

Kilpailut

Uusimmat