Kuva: all over press

Tänään tv:ssä: Leonardo DiCaprio umpirakastuneena miljonäärinä

10.09.2019 07:30 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Greats Gatsby takoi ilmestymisvuonnaan mukavat lipputulot.

Tänään tv:ssä Hollywood-hurmuri Leonardo DiCaprio, 44, tähdittää romanttista draamaelokuvaa, joka pokkasi ilmestymisensä jälkeen kaksi Oscar-palkintoa niin parhaasta puvustuksesta kuin lavastuksestakin. 

Leffassa Nick Carraway -niminen hahmo aloittaa työnsä Wall Streetillä ja muuttaa rikkaiden ihmisten asuttamalle Long Islandille. Carraway tuntee ennestään paikalta vain serkkunsa, Daisyn, mutta tutustuu pian naapurissa asuvaan miljonääriin, herra Gatsbyyn. 

Gatsby järjestää hurjia ökybileitä jatkuvalla syötöllä, mutta miehellä on myös herkkä puoli: Hän nimittäin haluaa osoittaa rakkautensa Daisyyn, jonka kanssa tutustui muutama vuosi aiemmin. Kun kaksikko kohtaa, on tilanne aluksi hyvinkin vaivaannuttava.

The Great Gatsby kerästi ilmestymisvuonnaan 2013 lippuluukuilla yli 300 miljoonan euron lipputulot ja varsinkin DiCaprion rooli sai huimasti ylistystä niin kriitikoilta kuin katsojiltakin. DiCaprion ohella elokuvassa näyttelevät muun muassa Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton sekä Elizabeth Debicki. Ohjauksesta vastaa Baz Luhrmann.

Trailerin voit katsoa alta. Jos video ei näy, paina tästä.

The Great Gatsby

LIV

21.00

Lue myös: Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt edustivat upeina uutusleffan ensi-illassa - katso kuvat

Lue myös: Leonardo DiCaprio lahjoitti jättisumman hyväntekeväisyyteen - "Se koskettaa meitä kaikkia"

Kilpailut

Uusimmat