Kuva: AOP

Victoria Beckham avoimena kehonkuvastaan ja iän tuomista muutoksista: "Odotan kropaltani paljon"

18.09.2019 14:15 - Emmi Moilanen

45-vuotias Beckham on neljän lapsen äiti.

Spice Girls -tyttöbändistä 1990-luvulla suosioon ponnahtanut Victoria Beckham, 45, pohtii tuoreessa Glamour UK -lehden haastattelussa suhdetta omaan kehonkuvaansa sekä äitiyteen. Beckham on avioliitossa ex-jalkapalloilija David Beckhamin kanssa ja pariskunnalla on neljä lasta; pojat Brooklyn, 20, Romeo, 17, ja Cruz, 14 sekä tytär Harper, 8.

- Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmin tiedostan, mitkä asiat toimivat minulle ja mitkä eivät. Treeni ja terveellinen ruokavalio ovat avaimet kaikkeen. Kun on neljä lasta, hyväksyt myös kehosi muutokset, Beckham kertoo.

Nainen muistuttaa lasten saamisen tekevän myös sen, että asioita alkaa katsoa hieman eri perspektiivistä.

- Huomaat, että he laittavat merkille kaiken. En koskaan istuisi ruokapöydässä lasteni kanssa ja jättäisi ateriaa syömättä. Lasten pitää nähdä, että äiti syö terveellisesti. Jälkikasvulle pitää olla esimerkki terveellisistä elämäntavoista.

"Odotan paljon kropaltani"

Neljän raskauden jälkeen Beckham kertoo suhtautuvansa kehoonsa kuin instrumenttiin.

- Odotan paljon kropaltani. Teen paljon töitä, yritän olla paras ammatissani, paras äiti ja vaimo, joten minun on kohdeltava kehoa hyvin. Varmistan, että se saa polttoainetta jaksaakseen pitkiä päiviä, olla äiti ja saadakseen energiaa siihen kaikkeen.

Beckham kertoo tuoreessa haastattelussa myös, ettei nuorempana ymmärtänyt riittävästi hyvän unen, vedenjuonnin ja terveellisen ruokavalion merkitystä. Hän paljastaa myös, mitä kertoisi nyt nuoremmalle itselleen.

- Älä pelkää syödä paljon hyviä rasvoja, niitä pelkäsin silloin. Hyvät rasvat eivät lihota! Ne ovat hyväksi iholle, kynsille ja hiuksille, sekä erityisesti silloin, kun treenaa paljon. Vietän kaksi tuntia päivästä salilla, etkä voi rakentaa lihaksia, jos et syö riittävästi rasvaa. Sitä ei pitäisi pelätä, nainen painottaa.

45 vuotiaana Beckham tuntee olonsa hyväksi omissa nahoissaan.

- Hyväksyn sen, mitä olen. Yritän olla paras versio itsestäni, hän tiivistää.

Lue myös: Victoria Beckham jakoi nostalgisen Spice Girls -kuvan - kaikki toistavat samaa kommenttia

Lue myös: Victoria Beckham täytti 45 vuotta - katso, kuinka räväkästä kokeilijasta tuli tyylikuningatar

Lue myös: Victoria Beckham paljastaa haastattelussa: Istuttivat lapsensa alas ja kertoivat, etteivät eroa

Lähde: E!News, Glamour

Kilpailut

Uusimmat