Kuva: AOP

Kourtney Kardashian avautui siskonsa menestyksen tuomista paineista: "Milloin alkaisi riittää?"

19.09.2019 09:15 - Milena Raappana

Kourtney Kardashian myöntää, että miljardööri Kylie Jennerin menestys tuo paineita.

Kardashian-Jenner-klaanin jäsenillä on monta bisnestä pyöritettävänä, mutta epäilemättä kirkkaimmassa parrasvalossa paistattelee miljardöörititteliä kantava Kylie Jenner, 22. Mutta millaisia tuntemuksia perheen nuorimman menestys on aiheuttanut sisaruskatraan vanhimmassa Kourtney Kardashianissa, 40. 

Kourtney, joka on perustanut suositun Poosh-lifestylesivuston, oli vieraana The Real -keskusteluohjelmassa, jossa häneltä kysyttiin, tunteeko hän ikinä paineita Kylien menestyksestä. 

- Ehkä alitajuntaisesti se saa meidät tuntemaan 'Milloin alkaisi jo riittää?' Ja se on asia, jota mietin aina itsekseni, milloin saamme tarpeeksemme, koska en halua jäädä paitsi tietyistä asioista, kuten kotitehtävien teosta lasteni kanssa tai tietyistä koulun jälkeisistä aktiviteeteista, Kourtney kertoi haastattelussa ja vastauksesta huokui hänen rakkautensa lapsiaan ja perhe-elämää kohtaan.

Ohjelmassa hän myös sanoi, että toisinaan perheen tosi-tv-ohjelman Keeping Up With The Kardashians kuvaaminen on ärsyttävää ja hän toivoisi saavansa pitää tietyt hetket yksityisinä, vaikka ohjelma onkin poikinut heille uskomattomia mahdollisuuksia. 

- Khloé yrittää aina iskostaa meihin ajatusta, että herätkää ja olkaa kiitollisia. Kiitollisia siitä, että kuvaan kotonani tai itseäni menossa Khloén luokse päiväksi tai kuvaan siskojeni, äitini tai lasteni kanssa, joten luulen meillä kaikille olevan hetkiä, kun ajattelemme 'vihaan tätä'. Tällä hetkellä olen todella onnellinen ja siunattu ja tunnen oloni todella hyväksi. Minulla on ehdottomasti ollut omat hetkeni, sillä elämä on lyhyt, Kourtney yritti kiteyttää ajatuksiaan. 

Lue myös: Kourtney Kardashian jakoi muokkaamattoman uimapukukuvan, saa ylistystä: "Kiitos niin paljon"

Lue myös: Kardashianien ajattelemattomat kommentit suututtivat fanit - ymmärrätkö miksi?

Lue myös: Kourtney Kardashian kärsii ikäkriisistä - pillahti itkuun siskonsa edessä

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat