Kuva: AOP

One Direction -tähti paljastaa: Sai Jennifer Lopezin puhelinnumeron!

19.09.2019 15:15 - Lauri Kujanpää

Liam Payne kertoi hauskan tarinan tuoreessa haastattelussa.

One Direction -yhtyeestä supertähteyteen noussut Liam Payne, 26, paljasti Capital Breakfast with Roman Kemp -ohjelmassa erikoisen yksityiskohdan elämästään: Tähti oli nimittäin saanut Jennifer Lopezin, 50, puhelinnumeron.

Payne kertoi tarinan ohjelman haastattelussa.

- Tein kappaleita ja minulla oli varmaankin 40 biisiä valmiina. Lopulta joku esitteli minut jollekin, joka tunsi J-Lo:n. Kaikki tämä johti siihen, että sain kutsun Lopezin kotiin, Payne sanoi ja jatkoi:

- Se oli kenties hienoin talo, jonka olen koskaan nähnyt. Siinä Lopez sitten otti meidät vastaan etuovella ja vei meidät studioonsa. Soitin hänelle kappaleitani ja hän tanssi niiden mukana. Istuin tuolissa, katsoin esitystä ja mietin, että mitä ihmettä elämässäni oikein tapahtuu.

- Lopulta kun lähdin, Lopez antoi puhelinnumeronsa.

Payne oli ollut koko tilanteesta hämillään.

- Olin todella hukassa ja ihmeissäni. MIetin, että mitä oikein elämässäni tapahtuu tällä hetkellä. Tallensin sitten Lopezin numeron, mutta valitettavasti se katosi hajonneen puhelimen myötä. Kyllä, minä hukkasin Jennifer Lopezin puhelinnumeron, Payne nauroi.

Kyseessä ei ollut treffipyyntö, vaan ihan työasioiden hoitamista varten annettu numero. Lopez on kihloissa Alex Rodriguezin kanssa ja Payne on parisuhteessa malli Maya Henryn kanssa.

Lue myös: Liam Payne löysi uuden rakkaan nuoresta supermallista - julkaisivat yhteiskuvan

Lue myös: Pettivätkö Rita Ora ja Liam Payne tuoreita kumppaneitaan? Video paljastaa parin läheiset tunnelmat

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat