Kuva: AOP

Mikael Jungnerin Tanssii tähtien kanssa -pari vaihtui yllättäen: "Kyllähän se pysäytti"

25.09.2019 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Syynä on Saana Akiolan äkillinen sairastuminen.

Tulevana sunnuntaina päästään jälleen kaksituntisten livelähetyksen pyörteisiin, kun 10 uutta tähtiparia astuu tanssiparketin valokeilaan ja yleisön eteen ensimmäistä kertaa, kun Tanssii tähtien kanssa palaa ruutuihin. 

Ennakkotiedoista poiketen ex-kansanedustaja, viestintätoimiston toimitusjohtaja Mikael Jungnerin opettajana tanssiparketilla nähdään Saana Akiolan sijaan Janica Saarni (o.s. Mattson). Syynä on Akiolan äkillinen sairastuminen, tiedotteessa todetaan. 

– Todella surullisin mielin joudun jäämään kauan odottamani ja rakastamani ohjelman ensimmäisestä livestä pois. Luulin potevani tavallista syysflunssaa, mutta kyseessä olikin erittäin paha mononukleoosi. Oloni alkaa onneksi jo helpottamaan, mutta en kovasta tahdostanikaan huolimatta kykene vielä hyppäämään tanssikenkiin ja parketille, Akiola kertoo.

Akiolan sijaisena treeneissä ja livelähetyksissä toimii toistaiseksi Saarni, joka nähtiin ohjelmassa viimeksi 10 vuotta sitten.

– Mietin, että jos olen silloin uskaltanut lähteä mukaan, niin uskallan nytkin. On todella jännittävää tulla mukaan, kun ajat ovat niin muuttuneet, mutta minulla on niin hyvä pari, että olen oikein luottavaisin fiiliksin. Tehtäväni on pitää meidät tässä kisassa niin pitkään mukana, että Saanakin pääsee vielä tanssimaan. Haluan auttaa tässä ystävää, Saarni kertoo. 

Mikael Jungner kertoi fiiliksistään Radio Novan Aamun Aki Linnanahteelle ja Minna Kuukalle

- Onneksi vointi on Saanalla jo parempi. Kyllähän se toki pysäytti. Janican kanssa maanantaina harjoiteltiin ensimmäisen kerran yhdessä. Ei se mennyt ihan nappiin, Jungner nauraa.

Jugnerin mukaan parilla on harjoiteltavanaan Aikiolan suunnittelema koreografia.

-  Taustalla on Saanan koreografia, jota Janica vähän laittaa uusiksi. Suurin muutos on se, että Janikalla on parhaat äänitehosteet. Sieltä tulee laskujen mukaan jotain muuta, Jungner naurahtaa ja toteaa, että kyseinen tapa kieltämättä auttaa muistamaan askeleet.

Kuvan uudesta parista pääset katsomaan alta.

(kuva: MTV)

 Lue myös: Jannika B mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan: "Sytyn yleisön edessä"

Lue myös: TTK-kisaaja paljasti kivuliaan yksityiskohdan tanssikengistä - tiesitkö sinä?

Lue myös: Jannika B jännitti TTK-treeneissä fyysistä läheisyyttä: "Outoa, että vieras mies koskee"

Kilpailut

Uusimmat