Kuva: AOP

Hailey Bieber halusi välttää paparazzit häissään - ovela keino piiloutua matkalla kirkkoon!

03.10.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Paparazzit parveilivat hääpaikan yllä helikoptereilla, mutta morsian veti pidemmän korren.

Hailey, 22, ja Justin Bieberin, 25, häät on ollut viihdemaailman kuuma aihe viime päivinä. Pariskunta juhli häitään maanantaina Etelä-Carolinassa, vaikka naimisiin pari oli mennyt jo vuosi sitten siviilivihkimisellä. Parin häiden ajankohtaa oli siirretty useaan otteeseen, mutta viimein tiistaina pari sai hulppeat hääjuhlansa.

Tilaisuus kiinnosti luonnollisesti myös paparazzeja, jotka parveilivat hääpaikkana toimineen Montage Palmetto Bluff -lomakohteen yllä helikoptereilla. Helikopteripaparazzit eivät kuitenkaan onnistuneet taltioimaan morsianta, sillä hänelle oli keksitty erittäin luova tapa piiloutua. Nainen nimittäin tuotiin kirkkoon suuren valkoisen teltan sisällä. Telttaa kantoivat pukuihin pukeutuneet miehet.

(kuva: AOP)

Hailey ja Justin Bieber ovat jakaneet muutaman hääkuvan sosiaalisessa mediassa. Morsiamen mekosta ei saa kuitenkaan oikein minkäänlaista käsitystä kuvien perusteella.

Häihin oli kutsuttu yhteensä 154 ystävää ja perheenjäsentä. Kutsuttujen listalla olivat muun muassa Katy Perry sekä Kylie ja Kendall Jenner. Kylie Jennerin juhlapukeutuminen on nostattanut kulmakarvoja, sillä hänen on katsottu pukeutuneen jo liian näyttävästi häihin. Voit lukea aiheesta lisää tästä linkistä.

Lue myös: Justin Bieberin ex-tyttöystävä osallistui miehen häihin - mikä tyrmäävä kaunotar!

Lue myös: Justin Bieberin ulkonäkö hääkuvissa puhuttaa: "En ollut tunnistaa sinua"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat