Kuva: AOP

Huhut liikkuvat - painostiko Brad Pitt Angelina Jolien avioliittoon?

05.10.2019 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt sortui juomaan eron jälkeen.

Tulevaa Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvaa tähdittävä Angelina Jolie, 44, on lähteen mukaan ollut aikoinaan ahdistunut siitä, kun päätyi Brad Pittin, 55, kanssa avioliittoon.

Angelinaa lähellä oleva ihminen on kertonut The Blast -julkaisulle asista.

- Angelina on kertonut ystävilleen, että ei halua enää koskaa naimisiin. Hän myös on surrut sitä, että hänestä tuntui, että Pitt painosti hänet avioliittoon, johon hän ei olisi alun pitäen halunnut itse sitoutua.

Brad Pitt ja Angelina Jolie löysivät toisensa tiedettävästi vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, jossa he näyttelivät pariskuntaa. Kaksikko erosi vuonna 2016 ja ovat siitä lähtien taistelleet oikeudessa. Jolie on muun muassa toivonnut saavansa huoltajuuden kaikista lapsista itselleen, kun taas Pitt on pyytänyt 50-50 -jakoa.

Vieroitus

Pitt paljasti The New York Times -lehden haastattelussa, että päätyi juomaa, kun oli eronnut Joliesta. Lopulta mies oli päätynyt myös vieroitukseen.

Pitt sanoi, että kävi läpi suuria tunteita.

- Tuollaisissa tilanteissa sitä kantaa sisällään paljon tuskaa, kipua ja kaipausta. Lopulta päädyin juomaan, mutta onneksi pääsin siitä tavasta eroon.

Pitt kuvaili haastattelussa myös kokemuksiaan vieroituksesta.

- Useat miehet istuivat ympyrässä ja olivat hyvin avoimia. Sellaista rehellisyyttä en ole koskaan kuullut. Minulle se oli turvapaikka, jossa kukaan ei tuominnut ketään.

Pittin uskotaan deittailevan tällä hetkellä henkiparantajaa. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Brad Pitt repsahti juomaan eronsa takia ja päätyi vieroitukseen: "Paljon tuskaa ja kipua"

Lue myös: Brad Pittilla uusi rakas? Kuva väitetystä pariskunnasta leviää netissä

Lue myös: Brad Pittin "isälook" sekoitti fanien päät: "Jestas, mikä hurmuri!"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat