Kuva: AOP

Brad Pitt repsahti juomaan eronsa takia ja päätyi vieroitukseen: "Paljon tuskaa ja kipua"

05.09.2019 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt ja Angelina Jolie olevat edelleenkin oikeustaistelussa.

Hollywood-hurmuri Brad Pitt, 55, paljasti The New York Times -lehden haastattelussa, että päätyi juomaa, kun oli eronnut Angelina Joliesta, 44. Lopulta mies oli päätynyt myös vieroitukseen.

Pitt sanoi, että kävi läpi suuria tunteita.

- Tuollaisissa tilanteissa sitä kantaa sisällään paljon tuskaa, kipua ja kaipausta. Lopulta päädyin juomaan, mutta onneksi pääsin siitä tavasta eroon.

Pitt kuvaili haastattelussa myös kokemuksiaan vieroituksesta.

- Useat miehet istuivat ympyrässä ja olivat hyvin avoimia. Sellaista rehellisyyttä en ole koskaan kuullut. Minulle se oli turvapaikka, jossa kukaan ei tuominnut ketään, ja se auttoi olla tuomimatta itseään. On todella vapauttaa löytää itsestään rumat puolet.

Jolie ja Pitt ovat taistelleet pitkään oikeudessa muun muassa oikeudesta lasten huoltajuuteen. Jolie on usein käyttänyt oikeudessa aseenaan Pittin juomista, mutta nyt Pitt on kertonut ryhdistäytyneensä, ja haluaa elää terveellisesti.

Brad Pitt ja Angelina Jolie löysivät toisensa tiedettävästi vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, jossa he näyttelivät pariskuntaa. Kaksikko erosi vuonna 2016 ja ovat siitä lähtien taistelleet oikeudessa. Jolie on muun muassa toivonnut saavansa huoltajuuden kaikista lapsista itselleen, kun taas Pitt on pyytänyt 50-50 -jakoa.

Brad Pitt tähdittää tällä hetkellä elokuvateattereissa olevaa Once Upon a Time In Hollywood -leffaa.

Lue myös: Brad Pitt nauttii sinkkuudestaan - 'Tärkeä askel kohti uutta elämää'

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien avioero ei edisty - "Brad on todella turhautunut"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat