Kuva: AOP

Freddie Mercuryn ystävä vetoaa, jotta Bohemian Rhapsodysta ei tehdä jatko-osaa - ymmärrettävä syy

28.10.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Freddie Mercuryn henkilökohtainen assistentti ei halua nähdä ystävänsä kuolemaa valkokankaalla.

Bohemian Rhapsody oli valtava hitti lippuluukuilla, joten jatko-osan mahdollisuudesta on huhuiltu. Nyt yksi Freddie Mercuryn läheisimmistä ystävistä on esittänyt oman näkemyksensä mahdollisen jatko-osan tekemisestä.

Peter Freestone toimi Queen-solistin henkilökohtaisena assistenttina ja henkivartijana vuodesta 1979 alkaen ja oli yksi miehen läheisimmistä ystävistä aina Mercuryn kuolemaan saakka. Freestone oli mukana antamassa taustatietoja Bohemian Rhapsody -elokuvaa varten ja varmistamassa, että elokuva esittää Mercuryn elämän totuudenmukaisena. Freestone sanoo NME-lehdelle, että ei halua nähdä Bohemian Rhapsodysta jatko-osaa. Elokuvassa ei näytetty Mercuryn kuolemaa, ja tätä Freestone ei halua nähdäkään.

- Mitä tahansa siihen elokuvaan laitettaisiinkin, siinä näytettäisiin 20 minuuttia tai puoli tuntia, kun Freddie tekee kuolemaa. En usko, että kenenkään pitäisi nähdä sitä, Freestone sanoo.

Peter Freestone (kuva: AOP)

Peter Freestone piti Bohemian Rhapsody -elokuvasta. Hän ymmärtää faneilta tulleen kritiikin siitä, että tietyt asiat esitettiin elokuvassa väärässä aikajärjestyksessä.

- En suhtaudu elokuvaan siten, että se kertoisi tarinan alusta loppuun. Näen kunkin kohtauksen erillisenä ja näen totuuden jokaisesta kohtauksesta, Freestone sanoo.

Rami Malek voitti Oscarin Freddie Mercuryn roolista. (kuva: all over press)

Lue myös: "Haistakaa v*ttu" - Queen-rumpali laukoi suorat terveiset kriitikoille

Lue myös: Queenin Brian May Bohemian Rhapsodysta: "Emme ole ansainneet elokuvasta vielä penniäkään"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat