Kuva: AOP

Joker-leffa kiinnostaa myös aikuisviihdesivustolla - valtava määrä hakuja

29.10.2019 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Joker-elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 760 miljoonaa euroa.

Joker-elokuva on ollut jättisuosittu ympäri maailman. Leffa teki avausviikonloppunaan kaikkein aikojen ennätyksen sekä on tuottanut maailmanlaajuisesti tähän mennessä jo yli 760 miljoonaa euroa.

Elokuvan suosio näkyy myös muualla internetissä. Aikuisviihdesivusto Pornhub on nimittäin paljastanut, että jo kahden viikon jälkeen ensi-illasta Joker-aiheisia hakuja oltiin tehty sivustolla yli 2,3 miljoonaa kertaa ja määrä on jatkuvasti kasvussa. Parhaimpana päivänä hakuja on tehty peräti 291 000 kappaletta.

Kyseinen trendi ei ole erikoinen, sillä supersankarit ovat ennenkin kiinnostaneet pornosivuilla. Kun DC-yhtiön Suicide Squad -elokuva julkaistiin vuonna 2016, supersankareiden nimillä tehdyt hakusanat kasvoivat massiivisesti. Esimerkiksi Harley Quinn on edelleenkin Pornhubin etsityin sarjakuvahahmo: Pelkästään vuonna 2018 kyseistä hakusanaa käytettiin yli 10 miljonaa kertaa.

Joker-elokuvassa Jokeria näyttelee Joaquin Phoenix. Suicide Squad -leffassa Jokeria näytteli Jared Leto ja hänen tyttöystäväänsä Harley Quinnia Margot Robbie.

Lue myös: Joker-elokuva rikkoi ennätyksen avausviikonloppunaan - huimat lipputulot!

Lue myös: Joker-elokuvasta inspiroitunut halloween-koriste painaa kymmeniä kiloja - katso kuva!

Lue myös: Joker-elokuvan kohtaus on aiheuttanut vaarallisen turisti-ilmiön: 'Odotan, että teidät ryöstetään'

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat