Kuva: MTV3

MTV: Tulevan Putous-kauden ensimmäiset tähdet paljastuivat yllättäen - tekevät paluun!

05.11.2019 08:57 - Iiro Myllymäki

Putouksen tulevalla kaudella nähdään ainakin Pilvi Hämäläinen ja Christoffer Strandberg.

Suosittu viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin vuoden 2020 alussa. Nyt tulevalta kaudelta on paljastettu kaksi ensimmäistä näyttelijää, jotka molemmat ovat olleet Putouksessa jo aiemmin. Pilvi Hämäläinen, 34, ja Christoffer Strandberg, 30, vierailivat MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa tiistaina aamulla, ja yllättäen paljastettiin, että he molemmat ovat mukana Putouksen tulevalla kaudella. Asiasta uutisoi MTV.

Pilvi Hämäläinen paljasti, että hän oli nähnyt painajaisia Putouksesta ennen kuin hänelle soitettiin ja häntä pyydettiin mukaan tulevalle kaudelle.

- Mietin, että minulla on tässä mielessä jo sketsihahmo, jonka haluan tehdä, että tämä oli varmaan merkki. Eli aika selkeänä se oli kyllä mielessä, Hämäläinen sanoi Huomenta Suomessa.

Pilvi Hämäläinen (kuva: Mikko Räsänen)

Tänä syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ihastuttanut Strandberg uskoo, että hän ei olisi päässyt kyseiseen kilpailuun mukaan, ellei Putous olisi tehnyt hänestä koko kansalle tuttua näyttelijää.

- Putous on niin mieletön mahdollisuus ihmiselle, koska ei TTK:ta olisi kohdallani, jos en olisi ollut Putouksessa. Se avaa Suomen tietyllä tavalla näyttelijälle, Strandberg sanoi.

Christoffer Strandberg on tanssinut tänä syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. (kuva: AOP)

Kaksikko kertoi, että Putouksen tulevalla kaudella nähdään myös täysin uusia kasvoja. Hämäläinen on aiemmin ollut mukana viihdeohjelman kolmella kaudella vuosina 2017-2019, mutta viime kaudella häntä ei nähty. Strandberg puolestaan on nähty kahdella Putouksen aiemmalla kaudella.

Lue myös: Putous-tähden hulvaton perhemeemi naurattaa: "Miten keksit näitä?"

Lue myös: Putous-voittaja julkaisi ihastuttavan kuvan - "Ainoa asia, jonka haluaisin mukaan"

Lähde: MTV

Juttua muokattu 5.11. klo 15.10: Tulevan Putous-kauden kaikki näyttelijät on nyt julkistettu. Pääset katsomaan kaikki näyttelijät tästä linkistä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat