Kuva: AOP

Kanye Westin tapahtumasta vertauksia huijausskandaali Fyre-festivaaliin: 'Haluan rahani takaisin'

05.11.2019 19:45 - Milena Raappana

Tapahtuman yhteydessä tarjoillusta brunssiannoksesta on levinnyt kuva sosiaalisessa mediassa, joka muistuttaa Fyre-festivaalin surullisen kuuluisaa ruokakuvaa.

Rap-artisti Kanye Westin, 42, Sunday Service -tapahtuman ympärillä pyörii pienimuotoinen kohu. 

Yleensä suljetun julkisuuspiirin sisällä pidettävässä tapahtumassa yhdistyvät Kanyen ja gospelkuoron esittämä musiikki ja kristinusko. Artistin viimeisimmän Sunday Service -tapahtuman yhteydessä pidetty brunssi, joka kulki nimellä Brunchella, on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa ja sitä verrataan surullisen kuuluisaan Fyre-festivaaliin. 

Marraskuun 1. päivänä Kanye esiintyi ilmaiseksi lousianalaisella kirkolla. Vaikka keikasta ei tarvinnut pulittaa penniäkään, vapaaehtoinen brunssi maksoi 55 dollaria eli noin 49,4 euroa. Hinnalla luulisi saavan herkullisen annoksen, mutta Kimberly Kinchen -nimisen naisen Facebook-päivitys näyttää, miten surullinen ateria todellisuudessa oli. 

"Tämä on se mahtava & kylmä brunssibuffet, jonka meille tarjoili Boil & Roux BR. Tarjoilija katsoi minua kuin hullua, kun pyysin toisen pannukakun. WAFB Channel 9 voitteko tehdä tästä uutisen, koska haluan rahani takaisin."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivityksessä näkyvä annos muistuttaa paljon suuresta huijasskandaalista tunnetun Fyre-festivaalin annosta. Luksustapahtuma, joka oli tarkoitus järjestää Bahaman saarella ja promota Fyre-nimistä musiikkialan varaussovellusta, lupasi kävijöilleen tasokasta ruokaa, majoitusta ja konsertteja. Paikan päällä jopa tuhansia euroja maksaneita festarikävijöitä odotti kuitenkin täysi kaaos ja pettymys, joka tiivistyi twiittiin kuivakasta voileivästä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kimberly Kinchen kuitenkin teki erillisen päivityksen, jossa sanoi, ettei halunnut syyttää Kanyeta brunssin laadusta. Sen sijaan hän osoitti syyttävällä sormella ruokapalvelua, joka myös TMZ-julkaisun ja Daily Mailin mukaan oli samaa mieltä, ettei artistia ja kirkkoa pitäisi syyllistää huonosta ruuasta. He kuitenkin pitivät tätä yksittäistapauksena. 

- Pitopalveluryitys tunnustaa, ettei se tarjoillut asianmukaista ruokaa YHDELLE osallistujalle ja sosiaalisen median päivitys levisi viraaliksi. Muut vaatimukset tai valitukset ruuasta liittyen tapahtumaan voi lähettää suoraan Lauryn's Fine Cateringille, kertoi yrityksen edustaja yllä oleville julkaisuille. 

Ruuan lisäksi valitusta tuli VIP-alueesta, joka oli yksi pieni ruohoinen kumpare. Sosiaalisen median mukaan alue oli myös yllättävän kaukana Kanyesta. 

Lue myös: Kim Kardashianin perheessä kuohuu - kuusivuotiaan North Westin meikkaamisesta iso riita

Lue myös: Kanye West heitti itseensä kohdistuvan vitsin ja sai somen sekaisin - katso miksi

Lue myös: Kanye Westin kuoro laulaa Nirvanaa gospel-tyylillä - katso video

Lähteet: Fox News, Daily Mail, Cosmopolitan, TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat