Kuva: AOP

Lady Gaga kommentoi Bradley Cooper -huhuja: "Taisimme tehdä hyvää työtä"

07.11.2019 14:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lady Gagan mielestä mediassa pyörineet huhut olivat "hölmöjä".

Lady Gaga, 33, on antanut Elle-lehdelle haastattelun, jossa haastattelijana toimii toinen vahva nainen Oprah Winfrey, 65. Kaksikon puhe kääntyy muun muassa viime vuoden hittielokuvaan A Star Is Born, jossa Gaga näytteli naispääosaa. Elokuvan ohjasi ja siinä miespääosaa näytteli Bradley Cooper, 44, ja kaksikon rakkaustarina vakuutti ihmiset valkokankaalla niin täysin, että kaksikko oli villien suhdehuhujen pyörteissä pitkään. Asiaa ei auttanut se, että molemmat myös erosivat suhteistaan huhumyllyn pyöriessä.

Oprah kertoo haastatellessaan Gagaa, että hän oli puhunut suhdehuhuista Cooperinkin kanssa. Kaksikko oli puhunut Gagan ja Cooperin Oscar-gaalaesityksestä, jossa kaksikko lauloi Shallow-dueton ja päätti esityksensä herkästi istuessaan yhdessä pianon äärellä. Esitys oli yksi illan kiistattomia kohokohtia ja yllytti romanssihuhuja entisestään. Cooper oli sanonut Oprahille, että hän ei olisi pystynyt katsomaan Gagaa silmiin esiintyessään, jos heidän välillään olisi oikeasti ollut romanttista kipinää. Mies perusteli tätä sillä, että hänen katolinen omatuntonsa ei olisi sallinut hänelle katsekontaktia.

Lady Gaga kommentoi Oprahille, että kyseinen esitys meni tismalleen käsikirjoituksen mukaan.

- Suoraan sanottuna lehdistö on aika hölmöä. Mehän kuvasimme rakkaustarinan. Totta kai halusin näyttelijänä, että ihmiset uskovat meidän olevan rakastuneita. Halusimme ihmisten tuntevan sen rakkauden myös Oscar-gaalassa. Halusimme, että se läpäisee kameran ja kulkeutuu jokaiseen televisioon, josta gaalaa katsottiin. Työskentelimme kovaa sitä varten päivien ajan. Suunnittelimme koko homman, ja se toteutettiin performanssina, Gaga kertoo.

Voit katsoa kyseisen esityksen alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Oprah Winfrey myöntää haastatellessaan, että esitys osui ja upposi juuri tarkoitetulla tavalla. Gaga on samaa mieltä.

- Kun puhuimme esityksestä jälkikäteen [Cooperin kanssa, toim. huom.], sanoimme, että taisimme tehdä hyvää työtä, Gaga sanoo.

Lue myös: Lady Gagalle päärooli seuraavassa elokuvassa - perustuu tosielämän murhatapaukseen

Lue myös: Lady Gaga riisui burleskitanssijan alusvaatteisilleen - katso videot!

Lähde: Elle

Uusimmat