Kuva: AOP

Miley Cyrus on puhekiellossa useamman viikon - kommunikoi viesteillä ja kirjoittamalla

12.11.2019 20:15 - Milena Raappana

Laulajan puhekiellon taustalla on äänihuulien leikkaus.

Uutisoimme lokakuussa, että laulaja-lauluntekijä Miley Cyrus, 26, joutui sairaalaan kurkkuongelmien ja ikävien infektioiden takia. Samalla hänen äänihuulissaan todettiin erillinen ongelma, joka hänellä on ollut jo vuosia. 

Senpä takia hän joutui leikkaukseen, jonka jälkeen henllä on muutaman viikon puhekielto. People-julkaisu kertoi, että Mother's Daughter -hitin tekijä kotiutui sairaalasta lauantaina. 

Laulajan lähipiiriin kuuluvan lähteen mukaan Cyrus "voi hyvin ja on tulee takaisin parempana kuin koskaan ensi vuoden alussa." Tähti on työstänyt uutta musiikkia, mutta leikkauksen takia joutuu pitämään taukoa äänityksistä ja keikoista. 

Tarkkaa tietoa, milloin Cyrus pystyy jälleen puhumaan, ei ole vielä tullut. Lähipiirin lähteen mukaan puhekielto kestää kuitenkin useamman viikon. 

- Hän tekstaa ja kirjoittaa asioita nyt. Hän voi hyvin ja odottaa, että pääsee jälleen työstämään uutta musiikkia, lähde kertoo. 

Cyruksen uusi kumppani laulaja Cody Simpson, 22, on ollut hänen rinnallaan ja auttanut toipumaan terveysongelmista ja leikkauksista. Cyruksen viimeiset kuukauden ovat olleet aikamoista pyörremyrskyä. Hän erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan Liam Hemsworthista ja tämän jälkeen lyhyestä suhteestaan Kaitlynn Carterin kanssa

Lue myös: Miley Cyruksen somepäivitystä rakkaansa kanssa tylytetään: 'Kauneusleikkaus on aidompi kuin te'

Lue myös: Miley Cyrus avautui erostaan isosti somessa - "En myönnä rikosta, jota en ole tehnyt"

Lähteet: Teen Vogue, People, E! News

Kilpailut

Uusimmat