Kuva: AOP

Miley Cyrusin entinen tyttöystävä avautuu suhteesta: 'Se oli paljon enemmän kuin kesäromanssi'

06.11.2019 08:15 - Sallamaari Niittymäki

Reality-tähti kertoo avoimesti kohutun suhteen vaikutuksista.

Poptähti Miley Cyrusin, 26, suhde Kaitlynn Carterin, 31, kanssa oli yksi viime kesän kohutuimmista romansseista. He päätyivät yhteen miltei heti sen jälkeen, kun Cyrus ja Liam Hemsworth ilmoittivat erostaan. Tällä hetkellä Cyrus seurustelee australialaisen laulajan Cody Simpsonin kanssa.

Kaitlynn Carter on tullut tutuksi The Hills -reality-sarjasta. Hänet tunnetaan myös Kylie ja Kendall Jennerin velipuolen Brody Jennerin entisenä vaimona. Nyt Carter on avautunut kirjoituksessaan Elle.com:issa siitä, miten päätyi rakastumaan poptähti Miley Cyrusiin.

Kaikki alkoi yhteisestä Italian matkasta

"Viime heinäkuussa menin matkalle naispuolisen ystäväni kanssa. Seuraavaksi olin tilanteessa, jossa tajusin olevani rakastunut häneen", Carter aloittaa kirjoituksessaan.

Naisten romanssi sai alkunsa viime kesänä lomalla Italiassa. Molemmat olivat juuri eronneet miehistään Liam Hemsworthista ja Brody Jennerista.

”Ennen matkaa mieleeni ei ollut juolahtanutkaan, että voisin ikinä rakastua naiseen sillä tavalla kuin rakastuin häneen. Mutta kun aloin pohtia menneitä romanttisia suhteitani, tajusin, että minulla ei ole koskaan ollut mitään tiettyä tyyppiä”.

Carter kertoo romanssin tuntuneen samalta kuin hänen suhteensa vuosia aiemmin erääseen vanhempaan mieheen. Huhujen mukaan mies oli näyttelijä Davis Spade.

”Se tuntui samanlaiselta tutulta luonnonvoimalta, jossa minun ei tarvinnut miettiä tai ylianalysoida. Se vain tapahtui ja se tuntui juuri oikealta.”

Miley ja Kaitlynn olivat olleet kolme vuotta ystäviä ennen alkanutta romanssia. Carter kertoo, että jälkikäteen mietittynä hän on aina tuntenut Mileyn vetäneen häntä puoleensa eri tavalla kuin hänen muut ystävänsä. Ennen Italian matkaa hän ei ollut koskaan ajatellut sitä romanttisena vetovoimana.  

Carter ja Cyrus romanttisissa tunnelmissa Italian lomalla. (kuva: AOP)

Carter kannustaa itsetutkiskeluun

Tästä Carter syyttää osittain kulttuurista tapaamme lokeroida ihmisten seksuaalisuus. Hän kyseenalaistaa kirjoituksessaan sen, miksi ihmisten eri seksuaalisuuden ilmentymiä pitää edes määritellä. Carter kirjoittaa suhteen Cyrusiin olleen lyhyt, mutta silmiä avaava. 

”Minun oli pakko tutustua itseeni paljon syvemmin kuin koskaan ennen. Ei pelkästään seksuaalisesti, vaan myös pohtia kuka olen ihmisenä.”

Hän kertoo kokemuksen Mileyn kanssa olleen ”paljon enemmän kuin kesäromanssi” tai ”samaa sukupuolta olevien seksisuhde.” Suhde oli hänelle ennemminkin kuin perusteellinen itsetutkiskelu. 

”Ensimmäistä kertaa kuuntelin itseäni, unohdin 'normit' ja elin. Toivon, että kaikki antavat itselleen mahdollisuuden ymmärtää, keitä he aidosti ovat, välittämättä siitä mitä meitä on ehkä opetettu uskomaan", Carter kirjoittaa.

Lue myös: Miley Cyrus ja huhuttu tyttöystävä kuvattiin jälleen yhdessä - eivät piilotelleet onneaan kuvaajilta

Lue myös: Miley Cyrusin lähipiiri on huolestunut: "Hänen pitäisi rauhoittua"

Lue myös: Miley Cyrus ja tv-kaunotar kävivät kuumina klubilla, lähde: "He käytännössä harrastivat seksiä"

Lähde: Glamour ja Elle

Kilpailut

Uusimmat