Kuva: AOP

Räppäri T.I. kommentoi aiheuttamaansa "immenkalvokohua": "Monet ottivat sen liian kirjaimellisesti"

26.11.2019 21:15 - Milena Raappana

Räppäri T.I. joutui kohun keskelle kertoessaan, että varmistaa joka vuosi gynekologilla, että hänen tyttärensä immenkalvo on koskematon. Nyt hän selitti lausuntojaan Red Table Talk -ohjelmassa.

Aikaisemmin tässä kuussa räppäri T.I., oikealta nimeltään Clifford Joseph Harris Jr, 39, nousi uutisotsikoihin ja kohautti kertoessaan Ladies Like Us -podcastissa käyvänsä vuosittain 18-vuotiaan tyttärensä Deyjahin kanssa gynekologilla. Lääkärikäynnin tarkoitus on tarkastaa Deyjahin immenkalvo ja että hän edelleen neitsyt. 

Räppärin lausunto aiheutti kuohuntaa sosiaalisessa mediassa. Monia järkytti miehen toiminnan lisäksi hänen mielipiteensä siitä, että hänellä on eri suhtautuminen tyttöjen ja poikien seksuaalisuuteen. Häne 15-vuotias poikansa King harrasti seksiä ensimmäisen kerran 14-vuotiaana. T.I. ei ollut asiasta mielissään, mutta ei myöskään tuominnut poikansa toimintaa. Voit lukea lisää uutisesta täältä.

Nyt muusikko on selventänyt lausuntojaan ja kommentoinut koko immenkalvokohua Jada Pinkett Smithin Red Table Talk -ohjelmassa. Hän esiintyi ohjelmassa yhdessä vaimonsa Tiny Harrisin kanssa ja halusi "selventää väärinkäsityksiä", joita oli noussut esiin hänen kasvatustavoistaan. 

- Minusta tätä ympäröi keskustelu, jossa minulla oli vitsaileva tyyli kysyttäessä, miten suhtaudun kasvatukseen tänä päivänä ja tässä iässä. Totta puhuen, aloin maalailemaan ja liioittelemaan. Ja minusta monet ottivat sen todella kirjaimellisesti, T.I. sanoi ohjelmassa. 

Räppäri myönsi, ettei ollut kovin hienotunteinen asian suhteen, mutta hänestä hänen lausuntojaan on paisuteltu, mistä johtuen hänet on myös väärinymmärretty. 

- Anna, kun käyn läpi nauhoituksen: en koskaan sanonut olleeni tutkimushuoneessa - se on vain oletus ja valhetta. En koskaan sanonut, että se tehtiin kyseisenä päivänä, kun hän täytti 18 vuotta, enkä koskaan, ettei hänen äitinsä ollut paikalla. Hänen äitinsä oli läsnä joka kerta. 

T.I. sanoi, ettei Deyjah aikanaan vastustanut heidän yhteisiä gynekologikäyntejä, mutta ongelmia syntyi, kun räppäri päätti puhua asiasta julkisesti. Tätä T.I. pyyteli anteeksi tyttäreltään, mutta ei keneltäkään muulta, "joka levitti valheellista tietoa asiasta."

Kohun jälkeen Deyjah laittoi kaikki sosiaalisen median kanavansa epäaktiivisiksi, mutta ei ole itse kommentoinut asiaa. T.I.:n mukaan tytär ymmärtää isänsä tarkoitusperät ja millainen tämä on asian suhteen. 

Voit katsoa koko haastattelun alta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Miltä neitsyyden menettäminen tuntuu? Naiset kertovat

Lue myös: Supertähdet paljastavat, minkä ikäisenä he menettivät neitsyytensä - Johnny Depp oli listan nuorin

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat