Kuva: AOP

Twitter repesi riemusta - suosittu teinidraamasarja Euphoria saa jatkoa ensi vuonna

17.12.2019 23:15 - Milena Raappana

Fanit eivät malta odottaa Zendaya Colemanin tähdittämää HBO:n draamasarja Euphorian toista tuotantokautta.

Suoratoistopalvelu HBO:n ylistetty teinidraamasarja Euphoria saa jatkoa ensi vuonna. HBO julkaisi trailerin ensi vuoden odotetuimmista sarjoista, joiden joukossa oli myös kriitikoilta positiivisen vastaanoton saanut sarja. 

Toisen tuotantokauden tarkka julkaisupäivämäärä on vielä toistaiseksi pimennossa. Odotukset sarjan suhteen ovat kuitenkin korkealla, sillä sarjaa tähdittävät Zendaya Coleman, Hunter Schafer, Barbie Ferreira ja Alexa Demie onnistuivat hahmoillaan käsittelemään muun muassa huumeiden käyttöä, seksuaalisuutta, mielenterveysongelmia ja myrkyllisiä suhteita loistavasti. 

Tämän vuoden kesäkuussa ilmestyneen sarjan keskimääräinen arvio Rotten Tomotoes -sivustolla oli 7.34 tähteä kymmenestä. Moni piti sitä realistisena, hahmoja syvällisinä ja edustavan laajalla skaalalla ihmisiä eri yhteiskuntaluokista ja vähemmistöistä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tulevasta tuotantokaudesta tiedetään vielä vähän, mutta Voguen mukaan Zendaya palaa mitä todennäköisimmin esittämään kipuilevaa lukiolaista Rue Bennettiä. Nuori 23-vuotias tähti palkittiin roolisuorituksestaan People's Choice Awardeissa. 

Tuotankaudella saatetaan myös korostaa enemmän seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä, sillä Ferreira sanoi New York Timesin haastattelussa hahmonsa "Katin olevan hieman homoseksuaali." Hän kuitenkin täsmensi, että se saattaa olla vain hänen oma päätelmä hahmostaan. 

Vaikka sarjan juoni on vielä hämärän peitossa, fanit ovat osoittaneet innostuksensa sosiaalisessa mediassa. Twitter täyttyi erilaisista gifeistä ja ylistyssanoista, kun draamasarjaan hurahtaneet katsojat riehaantuivat medioiden uutisoidessa Euphorian jatkosta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Euphorian toinen tuotantokausi tulee ensi vuonna."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: HBO-sarjassa nähtiin kuviteltu suuseksikohtaus kahden miespopparin välillä - raivo repesi

Lue myös: Näyttelijäkaunotar osoitti outona pidetyn vaateyhdistelmän toimivan täydellisesti - katso!

Lähteet: Teen Vogue, Vogue, New York Times

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat