Kuva: Lauri Kujanpää

Anna Abreu kertoo poistuvansa hetkeksi somesta - kiittelee myös fanejaan tyrmäävässä selfiessä

17.12.2019 16:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Abreu julkaisi syksyllä uuden albumin.

Anna Abreu, taiteilijänimeltään Abreu, 29, kiittää fanejaan Instagramissa.

Kuvankaunis laulaja julkaisi selfien, jossa kirjoittaa, että aloittaa myös kuukauden mittaisen loman ja poistuu hetkeksi somesta.

"Tänään on tän vuosikymmenen vika keikka. Mul on ollu ihan uskomattoman hieno vuosi teidän ansiosta. Perjantaina mä aloitan kuukauden mittaisen loman ja aion yrittää pysyä poissa somesta mahdollisimman paljon, joten älkää ihmetelkö jos musta ei kuulu hetken", Abreu kirjoitta ja jatkaa:

"Tammikuussa palaan taas astialle ja ens vuodesta tulee toivottavasti vieläkin parempi, jos mahdollista Pitäiskö kuitenkin ennen sitä julkaista kevään keikat?"

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Abreu julkaisi syksyllä seitsemännen albuminsa Teipillä tai rakkaudella, joka on hänen toinen suomenkielinen albuminsa. Albumi on ensimmäinen, jonka nainen on julkaissut poistettuaan etunimensä taiteilijanimestään. Abreu on nyt artistina entistä rehellisempi, rohkeampi ja sinut itsensä kanssa. Naisen mielestä Teipillä tai rakkaudella on hänen henkilökohtaisin albuminsa.

Abreu kiittelee muutoksestaan paitsi omaa henkistä kasvuaan, myös oikeiden yhteistyökumppaneiden löytämistä. Levy-yhtiö halusi antaa Abreulle aikaa löytää oma soundinsa, ja nainen löysi tuottajakseen nuoren Tidon. Albumi on kolmen vuoden työn tulos.

- Keskustelimme Tidon kanssa siitä, mitä haluan musiikillani sanoa. Meillä klikkasi todella hyvin. Tämän kolmen vuoden projektin aikana kehityin mielestäni biisintekijänä todella paljon ja uskalsin olla avoimesti oma itseni, Abreu sanoi Voice.fi:n haastattelussa.

Lue myös: Anna Abreun kipeä suhdehistoria kuuluu uudella levyllä - "Uskalsin olla avoimesti oma itseni"

Lue myös: Anna Abreu on nykyään kasvissyöjä - "Tuntuisi ällöltä ajatukselta laittaa liha suuhun"

Suosittelemme

Uusimmat