Kuva: AOP

Huippumalli Bella Hadidin perhekuvassa veikeä yksityiskohta - fanit: "Luulin niitä koiriksi"

27.12.2019 12:15 - Milena Raappana

Malli Bella Hadid julkaisi somessa kuvan perheestään. Otoksessa fanien huomio kiinnittyi pieneen erikoiseen yksityiskohtaan.

Huippumalli Bella Hadid, 23, jakoi Instagram-tilillään perhepotretin, jossa yksi yksityiskohta kiinnitti seuraajien huomion.

Kuvassa jouluisissa lookeissa poseeraavat Bellan lisäksiä hänen äitinsä Yolanda Hadid, siskonsa Gigi Hadid ja veljensä Anward Hadid. Kaikki perheenjäsenet työskentelevät tai ovat jossain vaihessaa elämäänsä työskennelleet malleina. 

Gigi ja Yolanda ovat kuitenkin ottaneet mukaan otokseen eläinperheenjäsenet, joiden matka mallimaailmaan saattoi aueta tästä kyseistä somepäivityksestä. Tähdillä on sylissään nimittäin pieniä vuohia, joilla on yllään villapaidat.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva on kerännyt yli 1,2 miljoonaa tykkäystä. Fanien huomio on lämmintunnelmaisessa otoksessa kiinnittynyt veikeän suloisiin vuohiin. 

"Vauvavuohia ja Bella. Voiko elämä tästä mennä paremmaksi?" kirjoitti eräs seuraaja kommentteihin. 

"Omg luulin, että he pitelevät koiria sylissään", kommentoi toinen seuraaja. 

"Tarvitsen nuo vuohet!" kirjoitti kolmas.

Bella ja Gigi ovat aina olleet eläinrakkaita ja etenkin hevoset ovat heille tärkeitä. Molemmat nykyään mallimaailman huipulla työskentelevät tähdet kisasivat aikaisemmin ratsastuksessa. He myös silloin tällöin päivittelevät sosiaaliseen mediaan kuvia rakkaista eläinystävistään. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Harvinaisen rohkea kokouikkari? Bella Hadid käänsi katseet rannalla

Lue myös: Selena Gomez kehui Bella Hadidin kuvaa Instagramissa - huippumalli poisti koko julkaisun

Kilpailut

Uusimmat