Kuva: AOP

Sometähden kiristäminen johti suureen paljastukseen - Ariana Grande kommentoi kannustavasti

14.01.2020 16:45 - Milena Raappana

Meikkivideoistaan tunnettu Nikkie de Jager paljasti olevansa transsukupuolinen. Yksi uutisen motiiveista oli päästä eroon kiristämisestä.

Hollantilainen meikkiguru ja YouTube-tähti Nikkie de Jager, 25, julkaisi kanavallaan uutisen, joka on saanut sosiaalisen median kommentoimaan valtoimenaan positiivisia viestejä. 

Nikkie, joka tunnetaan meikkikanava Nikkie Tutorialsin tekijänä, kertoi videolla ja sosiaalisessa mediassa olevansa transnainen. 

- Kun olin nuorempi, synnyin väärään kehoon. Mikä tarkoittaa, että olen transsukupuolinen. Tuntuu todella epätodelliselta sanoa tämä. Tämän videon kuvaaminen on pelottavaa, mutta se tuntuu niin vapauttavalta. Olen halunnut kertoa teille tästä puolestani todella pitkään, mutta en koskaan pystynyt päättämään ajoitusta, Nikkie kertoo videolla. 

Nikkie kuvailee, miten hänen äitinsä ajatteli raskaana ollessaan saavansa tytön. Nikkie halusi jo lapsena leikkiä nukeilla ja pukeutua mekkoihin, ja hänen äitinsä tiesi, että joko hänen lapsestaan tulisi homoseksuaali tai sitten tarina olisi toisenlainen. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Kasvaessani tärkein asia ja mistä olen kiitollisin, on äitini. Rakastan sinua äiti. Koska hän on aina ollut tukenani ensimmäisestä päivästä saakka. Hän on aina tukenut minua. Aina hyväksynyt minut. Ja se on kaikki, mitä lapsena tarvitsee. Vanhempi, joka ymmärtää ja kuuntelee ja kunnioittaa, Nikkie kuvailee kyyneleet silmissään. 

11 vuotta YouTube-videoita tehnyt Nikkie aloitti hormonihoidot 14-vuotiaana. 19 ikävuoteen mennessä hän oli saattanut sukupuolenkorjauksensa loppuun. Meikkiguru painotti olevansa helpottunut asian kertomisesta, mutta kimmoke asian paljastamiseen on surullinen. 

- Olen aina halunnut jakaa tämän puolen tarinastani kanssanne. Halusin vain tehdä sen omilla ehdoillani. Ilmeisesti elämme maailmassa, jossa muut ihmiset vihaavat ihmisiä, jotka ovat todella omia itsejään. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Minua on kiristetty ihmisten osalta, jotka halusivat "vuotaa" tarinani medialle. Aluksi se oli pelottavaa. Oli pelottavaa tietää, että on olemassa niin ilkeitä ihmisiä, etteivät he voi kunnioittaa jonkun todellista identiteettiä. 

Nikkien mukaan häntä kiristäneet ihmiset perustelivat tekojaan sanomalla, että meikkitähti valehtelee ja on liian pelokas kertomaan totuutta. Onneksi Nikkie on saanut ylitsevuotavan paljon tukea seuraajiltaan, ja video on noussut jutun kirjoittamishetkellä YouTuben kolmanneksi trendaavimmaksi videoksi. 

Myös poplaulaja Ariana Grande osoitti tukensa sometähdelle kommentoimalla sydämiä, pilviä ja rukoilevia käsiä Nikkien Instagram-päivitykseen. Granden kommentti keräsi yli 33 000 tykkäystä. 

Voit katsoa Nikkien videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: YouTube-tähti koki kauhun hetkiä lentokoneessa - some järkyttyi: 'Olisin hypännyt ikkunasta ulos'

Lue myös: Stranger Things -kaunotar paljasti olevansa biseksuaali: "Käsittelen asiaa yhä"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat